Oportunități pentru absolvenții de liceu care doresc să studieze în Israel

Oportunități pentru absolvenții de liceu care doresc să studieze în Israel

Reichman University – International School din Israel, prima și cea mai prestigioasă universitate privată din această țară, își deschide porțile studenților străini, cu o nouă sesiune de admiteri. 

Astfel, absolvenții de liceu care doresc să trăiască și să studieze în Israel o pot face începând cu această toamnă, cursurile urmând să se desfășoare în limba engleză, după cum a precizat și Jonathan Davis, vicepreședinte și director al Reichman University – International School.

Mai mult, conducerea universității vine în întâmpinarea potențialilor candidați, organizând duminică, 16 iulie, începând cu ora 20.00, o sesiune informativă online, la care toți cei interesați vor putea adresa întrebări și afla informații suplimentare cu privire la programul de admitere și la viața de student în Reichman University.

ADVERTISING

Linkul întâlnirii este accesibil aici: https://www.eventer.co.il/rrisinfosession16july?fbclid=IwAR2noh9OPhnzMxLXFVC6yQTf10rez-VT2uT8vQbKrqPaGdG7kr-om_vXHZo 

Universitatea Reichman este o comunitate dinamică de învățare care încurajează creativitatea și inovația și promovează dezvoltarea de noi oportunități atât în interiorul, cât și în afara sălilor de curs.

Oferta curriculară este foarte bogată, studenții putând urma programe de licență în business, diplomație, psihologie, economie sau computer science.

ADVERTISING

Deja Universitatea Reichman se bucură de notorietate în rândul absolvenților de liceu din România. Un număr considerabil de studenți provin din țara noastră, cea mai prolifică școală în acest sens fiind Complexul Educațional Laude-Reut, care are deja un parteneriat academic cu instituția de învățământ superior din Israel și unde, în afara de disciplinele din curricula românească, se studiază și limba și cultura ebraice.

Fondată de renumitul profesor israelian Uriel Reichman în 1994, Universitatea Reichman este prima universitate privată din Israel. Este o organizație non-profit modelată după universitățile Ivy League din SUA.

ADVERTISING

În cei 28 de ani de la înființare, succesul Universității Reichman a atras atât recunoașterea internațională, cât și pe unii dintre cei mai buni lectori și cercetători din întreaga lume.

Universitatea Reichman are cea mai mare școală internațională din Israel; Școala Internațională Raphael Recanati (RRIS), cu peste 2.500 de studenți internaționali din 90 de țări diferite – 1/3 din toți studenții sunt internaționali.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇