Opera Comică pentru Copiii are stand în Afi Cotroceni - activități pentru elevi, părinți și profesori

Opera Comică pentru Copiii are stand în Afi Cotroceni - activități pentru elevi, părinți și profesori

Opera Comică pentru Copii (OCC) te așteaptă cu bucurie la standul din Afi Hub Proedus, un spațiu de cetățenie activă care reunește toți actorii educaționali.

Hub-ul este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, în incinta Afi Palace Cotroceni, accesul fiind gratuit.

Elevii, părinții și profesorii pot participa la: workshop-uri, training-uri, sesiuni de formare, dezbateri, concursuri de cultură generală, la activități multimedia, expoziții interactive, expoziția despre corpul uman sau la experimentele chimice din cadrul laboratorului de științe.

ADVERTISING

În acest weekend, 13-14 februarie, OCC va desfășura ore deschise la Atelierul Micul Artist, așa că dacă ești prin preajmă sau pe la cumpărături poți să te oprești și să privești copiii talentați coordonați cu multă pasiune de profesorii atelierelor.

Program: Sâmbătă, 13 februarie, orele 12:00 - 14:00 - Atelier de Cor / Duminică, 14 februarie, 12:00 - 14:00 - Atelier de scriere creativă. 

Erus-si-Valea-Iubirii.
Foto: Opera Comică pentru Copii

Musicalul ,,Erus și Valea Iubirii” și baletul ,,Pinocchio”, dublate și SOLD OUT

Pinocchio
Foto: Opera Comică pentru Copii

La finalul acestei săptămâni (12-14 februarie 2021), Opera Comică pentru Copii își reîncepe activitatea cu forțe proaspete la sediul de pe Calea Giulești 16.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe site-ul  oficial al instituției (www.operacomica.ro) este anunțat programul până la în luna mai. Bineînțeles, la cererea publicului se vor adăuga reprezentații în plus, așa cum a fost și în cazul musicalului ,,Erus și Valea Iubirii” după Alec Blenche.

Inițial OCC a anunțat doar patru reprezentații în două weekenduri, în prezent sunt programate opt reprezentații. În cazul baletului ,,Pinocchio”, programat pentru ultimul weekend din februarie, reprezentațiile programate inițial s-au dublat. Ceea ce demonstrează cu tărie că publicul a simțit lipsa spectacolelor, a momentelor magice și unice pe care scena le transmite.

ADVERTISING

Spectacolele se vor desfășura la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în această perioadă delicată.

,,Erus și Valea Iubirii” în aplicația #OperaCopiilor 

De asemenea, dacă nu ai reușit să îți achiziționezi bilete la mult așteptatul spectacol ,,Erus și Valea Iubirii”, OCC îl va difuza duminica aceasta, 14 februarie, în aplicația Opera Copiilor: app.operacomica.ro și va fi disponibil gratuit 24 de ore.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇