Fotografia zilei: Cum a pregătit clasa un diriginte care își iubește elevii

Fotografia zilei: Cum a pregătit clasa un diriginte care își iubește elevii

Cătălin Carp, profesor de religie și muzică într-o comună de la marginea județului Neamț, dar și diriginte, a pregătit sala de clasă pentru începutul noului an școlar cu mare drag pentru elevii săi.

Efortul profesorului este cu atât mai demn de laudă cu cât anul acesta școala începe în condiții grele pentru toată lumea – elevi, profesori și părinți – din cauza pandemiei de Covid-19.

Imaginile cu minunata sală de clasă au fost distribuite pe Facebook de Anca Tîrcă, specialist în educație.

”Vorbesc zilnic cu profesori din țară, care mă caută fie să îmi ceară sfatul, fie să îmi spună ce au realizat. Sunt momente care îmi aduc bucurie, pentru că e plăcut să constați că există implicare, și entuziasm, și dorință de schimbare. Azi am primit aceste fotografii de la Catalin Carp, profesor de religie și muzică, diriginte al cls. a VII-a la școala din comuna Bozieni, situată undeva la marginea județului Neamț.

Și-a pictat clasa împreună cu mama sa și speră să îi inspire și pe ceilalți colegi. Doamna directoare a încurajat proiectul, scaunele fiind colorate de către scoală, care a schimbat și blaturile băncilor. Pentru că, dacă vrei, poți.”, a scris Anca Tîrcă pe Facebook.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/tirca.anca/posts/10224085410666555

La rândul său, prof. Cătălin Carp a spus că munca sa ”aduce bucurie în primul rând copiilor, apoi celor ce s-au ostenit”.

”Am emoții pentru reîntâlnirea noastră”, a mărturisit dirigintele din Bozieni.

Citește și În Suedia s-au deschis școlile de aproape două săptămâni: Ce învățăm din experiența lor și cum îngrijești acasă un bolnav de Covid-19 – Interviu

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇