Cursuri IT - învață programare de la 0 și obține primul job în doar câteva luni

Cursuri IT - învață programare de la 0 și obține primul job în doar câteva luni

Iarna îți oferă timpul de care ai nevoie pentru a reflecta la parcursul tău profesional și a începe proiecte noi. Astfel, dacă deja te ”bântuie” gândul reconversiei profesionale și înscrierea la cursuri IT, nu mai pierde timpul. 

Mentoratul WellCode este programul de învățare care te va ajuta să îți dezvolți abilitatea de a scrie cod curat și corect în doar câteva luni. Acesta înseamnă mai mult decât niște simple cursuri IT, este un program de dezvoltare profesională și personală, care îți oferă un boost de energie și motivație pentru a atinge succesul profesional.

ADVERTISING

Programul de mentorat a fost fondat de Petru Trîmbițaș în urma experienței sale acumulate în cadrul companiilor Google și Facebook în Statele Unite ale Americii. Tânărul a înțeles cât de mult este influențat succesul profesional de starea vieții personale, astfel că a integrat în programul de învățare și un modul de coaching care să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra vieții.

Mentoratul gândit de Trîmbițaș se desfășoară pe platforma integrată WellCode și este stucturat în trei pași:

  • noțiuni teoretice;
  • rezolvare de probleme;
  • scriere de cod.
ADVERTISING

Modul acesta de organizare al platformei permite tuturor doritorilor, indiferent de nivelul de cunoștințe, să învețe să scrie cod curat și corect încă de la prima logare pe platformă. În plus, fiecare pas îți este ghidat de mentori, care te ajută să găsești soluția ideală pentru problema ta. Fiecare problemă rezolvată se concretizează într-un pas înainte pe platformă, pas ce te aduce mai aproape de obiectivul final: obținerea unui job ca programator în doar câteva luni.

O particularitate a mentoratului, în comparație cu clasicele cursuri IT, o reprezintă faptul că după parcurgerea integrală a acestuia, mentorii te vor ajuta să-ți realizezi propriul portofoliu de proiecte sau să-ți scrii propria aplicație. Și susținerea mentorilor nu se oprește aici! Spre deosebire de cursurile de programare, în cadrul mentoratului vei beneficia de susținere și ghidare chiar și în etapa de interviuri. Mentorii te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de interviu și să obții prima colaborare ca programator în doar câteva luni.

ADVERTISING

O altă particularitate ce oferă un plus de succes mentoratului o reprezintă programul de dezvoltare personală propus cursanților. Astfel, pe toată perioada studiului, vei beneficia de ghidare din partea coach-ilor, care te vor ajuta să îți setezi un mindset pozitiv, să îți descoperi strategii și tehnici de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, de auto-motivare și de depășire a eșecurilor. 

În cadrul niciunui alt tip de cursuri IT, nu vei beneficia de suport psihologic care să te ajute să te menții motivat și orientat către succes. Totodată, coach-ii te vor ajuta să îți dezvolți și capacitatea de a comunica și de a relaționa – una dintre cele mai căutate abilități solicitate în prezent de angajatorii din domeniul IT.

Profită de vacanța de iarnă și petrece-ți timpul constructiv! Pune primele ”cărămizi” la ”fundația” carierei tale ca programator! Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce alegerea mentoratului este cea mai bună soluție de învățare comparativ cu clasicele cursuri IT. Testează modulul gratuit și convinge-te singur de ce acest program de învățare funcționează! Treci de la statutul de aspirant în programare la cel de programator în doar câteva luni!