Cum poți dezvolta curiozitatea copilului cu ajutorul roboticii

Cum poți dezvolta curiozitatea copilului cu ajutorul roboticii

Vrei să le oferi micuților tăi cadouri de Sărbători, daruri aniversare atractive și totodată educative? Te preocupă dezvoltarea lor mentală și vrei să le hrănești curiozitatea cu informații interesante, detalii captivante și noutăți tehnologice? Iată câteva recomandări de jocuri STEM, ce-i ajută pe copii să pătrundă tainele roboticii.

Kit robotică de construcție Roboți Solari 14 în 1

Dezvoltă curiozitatea copiilor cu kituri de robotică, pe care cei mici le vor primi cu bucurie și le vor asambla împreună cu prietenii și colegii lor. Le poți da sfaturi și îndrumări, ca să afle lucruri noi despre știință și tehnologie. Cu acest joc educativ le oferi ocazia să construiască nu mai puțin de 14 roboți solari, cu nume sugestive și design atractiv: Turtle-bot, Walker-bot, Quadru-bot, Wheel-bot, Beetle-bot, Dog-bot, Boat-bot, Auto-bot, Crab-bot, Slither-bot, Roly Poly-bot, Row-bot, Surf-bot și Boxer-bot. Copiii vor învăța cum să programeze mișcările roboțeilor și se vor familiariza cu primele noțiuni de robotică, energii alternative, tehnologii verzi. 

ADVERTISING

Sistem Solar pentru copii  

Acest kit de construcție robotică reprezintă o lecție interactivă de astronomie și un prilej excelent pentru ca micuții exploratori să pătrundă tainele universului. Vor crea modele și vor picta fiecare planetă, conform instrucțiunilor din joc. Soarele este prevăzut cu un panou solar, care prin expunerea la lumina naturală sau la o lampă cu halogen declanșează mișcarea întregului ansamblu de corpuri cerești. Astfel copiii învață despre mișcarea de rotație a planetelor și află lucruri noi despre energiile neconvenționale.

ADVERTISING

Coding Robot 5 în 1 Mecanic - Kit de construcție

Alege un cadou de Sărbători potrivit pentru dezvoltarea curiozității copiilor. Este vorba despre un kit de construcție robot mecanic 5 în 1, un coding robot cu multiple funcționalități. Cei mici învață programare prin joc și se distrează în compania unei jucării pe care o vor asambla chiar ei, ca niște adevărați ingineri. Simpaticul roboțel poate fi setat să facă mișcări diverse, pe care copiii le vor descoperi treptat, cu bucurie și mirare.

Robot Tobbie cu inteligență artificială 

Inteligența artificială nu putea lipsi din oferta de jocuri STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) cu elemente de robotică. Micuții informaticieni vor fi încântați de un roboțel simpatic, pe numele lui Tobbie, pe care-l vor construi integral și cu care se vor juca plini de entuziasm. Astfel copiii își dezvoltă curiozitatea de-a afla lucruri noi, învață subtilitățile programării robotice și se bucură de o jucărie inteligentă, distractivă, mereu surprinzătoare.

ADVERTISING

Kit de construcție Mașină 4x4 motor pe apă sărată 

Noțiunile de ecologie sunt importante, de aceea o jucărie tip mașinuță, care funcționează cu energie verde reprezintă o alegere inspirată, pentru copii isteți. Kitul de construcție vehicul 4x4 cu motor pe apă sărată este un joc de robotică și totodată o lecție de fizică. Micuții învață să asambleze motorul mașinuței și să alimenteze rezervorul cu picături de apă sărată, pe foițe de magneziu. Principiile de funcționare a acestui kit de construcție îi ajută pe copii să înțeleagă fenomene naturale, reacții chimice, elemente de mecanică și programare.

Alege cele mai bune jucării de robotică pentru copii și ajută-i să-și dezvolte curiozitatea, să descopere noi pasiuni și să pătrundă tainele tehnologiei!