Conferința “Modern Family Chalenges”: Cum formăm o rutină sănătoasă la copil? Beneficii pentru sănătatea copilului, organizarea lui și a familiei

Conferința “Modern Family Chalenges”: Cum formăm o rutină sănătoasă la copil? Beneficii pentru sănătatea copilului, organizarea lui și a familiei

Agenția Creative Energy Corner revine cu o nouă ediție a conferinței dedicate părinților Modern Family Challenges, pe 10 aprilie 2024, de la 18:00, la Palatul Camerei de Comerț. Peste 180 de părinți vor participa la sesiunea de informare pe subiectul: rutina copilului și rolui ei în sănătatea și dezvoltarea lui.

Oricâte lucruri noi am învăța de-a lungul anilor cu și despre copiii noștri, un lucru rămâne sigur, indiferent de timp: IMPORTANȚA RUTINEI pentru instalarea unor obiceiuri sănătoase în familie este ESENȚIALĂ! Nici un studiu nu poate demonta asta! Cum facem să fie și copiii receptivi la asta? Aflați de la noi și specialiștii invitați la conferința dedicată familiei moderne!

ADVERTISING

Înscrie-te la eveniment pe www.moderndads.ro/modern-family-challenges/ . Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

PROGRAM conferință MODERN FAMILY CHALLENGES

În programul evenimentului vei regăsi următoarele subiecte:

  • Rutina în sănătatea copilului dpdv ORL: ce pot face părinții acasă (igiena nasului, primul ajutor în cazul urgențelor etc.), Dr Andreea-Nicoleta Vlăescu, Medic Specialist ORL;
  • Importanța rutinei în dezvoltarea psihoemoțională a copiilor și cum o poți implementa ușor, Dr. Alina Androne, Mama, medic, antreprenor - Owner Rutinel - Calendarul interactiv al Rutinei;
  • Cheltuielile familiei: cum eviții achizițiile bazate pe impuls și emoții? Sergiu Penciu, Profesor la Școala de Bani;
  •  Relația de cuplu: când mami și tati nu se pun de acord! Laura Pănăzan, psiholog, psihoterapeut de cuplu și autor;
  • Elevator Pitch pentru cei mari și mici, Andrei Dunuță, Antrenor Vânzări & Public Speaking Fondator Arta de a NU vinde
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conferința este moderată de Sofia Frunză, Initiator & Organizator Modern Family Challenges. La eveniment pregătim pe lângă sesiunea de informare și momente interactive la Family Talks, concursuri și surprize de la parteneri.

Partenerii ediției sunt:

Parteneri Gold: 𝗕𝗖𝗥 & 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶 || 𝗙𝗼𝗿𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗟𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴

Parteneri Silver: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮 & 𝗔𝗿𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗡𝗨 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲|| 𝗣𝗲𝗲𝗸-𝗮-𝗯𝗼𝗼𝗸 || 𝗨𝗿𝘀𝘂𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗶𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗮 𝗣𝗮𝗽𝗶 || 𝗦𝘂𝗴𝘂𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮

Parteneri Educaționali: 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗼𝘂𝘁𝗵 || 𝗠𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗛𝗔𝗜

Mulțumim pe această cale și partenerilor media care ne susțin și fac cunoscute proiectele dedicate părinților: Spotmedia.ro, Părințipesârma.ro & comunitatea Părinți pe sârmă, Solonaria.ro, Gritty Education, Meseriadeparinte.ro, Laurafrunza.com, Unsoideblog.ro, Parenting20.ro, Viatadupabebe.ro, Alexisme.ro, Meritopoveste.ro, Pentrumamedegemeni.ro.

ADVERTISING

Programul complet al evenimentului și detalii suplimentare se găsesc pe platforma online www.moderndads.ro, secțiunea “Evenimente”, cât și pe Facebook Modern Family Romania. Părinții sunt invitați de asemenea să se alăture grupului privat de Facebook – Grup Modern Family, pentru sesiuni de networking online și campanii pregătite special pentru ei. Totodată, pentru a fi la curent cu ce alte proiecte și campanii dezvoltăm pentru tați, se pot abona la newsletter-ul bilunar aici.

În ultimii 6 ani, platforma Moderndads.ro a devenit o sursă de informare importantă pentru părinții moderni. Prin proiectul Modern Family Challenges părinții din București și din țară au beneficiat de experiențe de învățare și de informare complexe, comunitatea fiind și un loc de susținere.

Prin conceptul #ModernFamily susținem implicarea părinților în dezvoltarea copilului și îi spirjinim în fiecare etapă din dezvoltarea copilului.

Modern Family Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru parteneriate media sau de brand si colaborari ne poti scrie pe adresa de email sofia.frunza@energycorner.ro.