Ce poți face cu volumele de cărți pe care nu le mai citești?

Ce poți face cu volumele de cărți pe care nu le mai citești?

Cu siguranță ai cel puțin câteva cărți pe noptieră, pe măsuța de cafea sau pe rafturile din bibliotecă pe care nu le-ai mai deschis de ceva vreme. Și probabil nici nu le vei mai deschide prea curând. Ce să faci cu aceste titluri? Să le donezi? Să le arunci? Te-ai gândit să le vinzi? Astfel, reușești să le repui în circulație, în timp ce alți pasionați de lectură se vor bucura de ele.  

Nu-ți face griji de vechimea titlurilor sau de cantitatea de cărți de care dispui. Anticariatul Cumparcarti.ro achiziționează cărți indiferent dacă sunt noi sau vechi, din 1900. Trebuie doar să îndeplinească unele condiții ca să fie cumpărate, dar despre asta vom povesti mai jos.

ADVERTISING

Și pentru că spuneam că tot procesul este unul cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa anticariatului, să le spui de unde ești și câte cărți ai. Apoi, împreună, stabiliți o programare care să fie potrivită și pentru tine. De exemplu, vizita lor poate fi efectuată și în zilele de weekend sau în cele din timpul săptămânii, după ora 17.00. 

Mai mult decât atât, tot procesul este gratuit, nu te costă nimic. Dacă locuiești în București sau Ilfov, echipa anticariatului se deplasează la domiciliul tău, face evaluarea cărților și primești plata pe loc. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Important de știut

Este important să știi că anticariatul apreciază calitatea cărților. Din acest motiv, acest anticariat cumpără cărți care sunt în stare bună. Adică, titlurile pe care vrei să le vinzi nu trebuie să fie pătate, rupte, uzate, subliniate sau să aibă pagini lipsă. Nici tu n-ai cumpăra o astfel de carte, nu-i așa?

La fel de important este să știi faptul că nu se limitează la anumite domenii. Indiferent că dispui de cărți de dezvoltare personală, filosofie, cărți în limbi străine, cărți tehnice sau religioase, echipa de evaluatori este interesată să achiziționeze cărți din orice domeniu. Fiecare carte își va găsi, în timp, cititorul potrivit. 

ADVERTISING

Acest anticariat cumpără peste 10.000 de cărți săptămânal

Profită de faptul că anticariatul Cumparcarti.ro face peste 10.000 de achiziții de cărți săptămânal și contactează-i. Casa ta va fi mai aerisită, iar cărțile tale vor ajunge exact acolo unde ar trebui să ajungă: în mâinile altor iubitori de cărți. 

Mai mult decât atât, vei fi unul dintre promotorii sustenabilității. Trecerea către o economie circulară înseamnă reutilizarea resurselor cât putem, în locul economiei liniare actuale care ne îndeamnă să folosim un produs de putine ori și apoi să-l aruncăm. Acum poți face o mică schimbare în comportamentul tău de zi cu zi și poți deveni un cititor responsabil care repune cărțile în circulație.

Ce trebuie să faci mai departe?

Contactează anticariatul CumparCarti.ro la telefon, la numărul 0724.329.818, sau trimite un e-mail pe adresa contact@cumparcati.ro. Sau dacă ai chef de o plimbare și vrei să cunoști echipa personal, îi găsești la adresa Strada Mașina de Pâine, nr. 49-51 (Sector 2, București).