Avenor College deschide înscrierile pentru un program inovator de Școală de vară 

Avenor College deschide înscrierile pentru un program inovator de Școală de vară 

Avenor College, școală internațională bilingvă din București, acreditată de Ministerul Educației și British Schools Overseas, deschide înscrierile pentru un program inovator de școală de vară pentru copii cu vârste între 2 și 15 ani, cu programe adaptate pentru fiecare categorie de vârstă: grădiniță, școală primară și gimnaziu și liceu. 

Programul dezvoltat de Avenor este structurat în funcție de nevoile fiecărei categorii de vârstă în parte, de la joacă și aventură pentru cei mici, până la cursuri de arte și design sau robotică și inginerie pentru elevii de gimnaziu. Toate activitățile se desfășoară în limba engleză fiind susținute de educatorii și profesorii Avenor.

ADVERTISING

Vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate perioade din an de către copii. Au mai mult timp pentru joacă, plimbare, timp alături de prieteni, distracție și explorare. Acesta este și planul nostru pentru școala de vară, să îi încurajăm pe copii să învețe prin joacă și descoperire, să lucreze în echipă și să petreacă mai mult timp în natură. Programul școlii de vară include multă muzică, dans, artă, excursii și proiecte special gândite pentru elevii participanți.”, spune Cristina Farcaș, Coordonator Școala de vară Avenor.

Pentru copiii cu vârste de la 2 la 6 ani, Școala de vară se desfășoară în perioada 4-29 iulie și cuprinde sesiuni de Project Based Learning (PBL), arte, jocuri inițiate de copii, comunicare și limbaj, jocuri de mișcare, distracție cu apă, excursii și joacă în aer liber.

ADVERTISING

Pentru elevii de școală primară (6-11 ani), Școala de vară se desfășoară în perioada 4-15 iulie, cuprinzând sesiuni de Project Based Learning (PBL), arte, sport în aer liber, distracție cu apă, excursii în pădure și jocuri interactive.

Elevii de gimnaziu (11-15 ani) se pot înscrie la Școala de vară în perioada 4-15 iulie. Fie că sunt pasionați de arte, muzică, dezbateri și producție de film sau de matematică, științe și robotică, elevii de gimnaziu pot alege un program de școală de vară care să îi încurajeze să își exploreze pasiunile optând pentru una dintre direcțiile propuse de profesorii Avenor: S.T.E.M. (Science Technology Engineering Mathematics) sau Expressive Arts Modern Languages – Arts&Design – Film Production).

ADVERTISING

”Programul Avenor College de Școală de vară pentru gimnaziu le oferă elevilor cu vârsta între 11 și 15 ani oportunitatea de a explora în zonele lor de interes. Ei pot alege între programele Expressive Arts și S.T.E.M.  care, timp de două săptămâni, pot fi încercate sau alternate în funcție de pasiuni și interese. Oferim un program provocator și antrenant în care își găsesc locul atât iubitorii de limbi străine, muzică, debate și producție de film,  cât și cei care preferă robotica, astronomia sau matematica. Cu toții vor fi implicați în escape-room-uri, quiz-uri și activități sportive.” spune Louisa Dăscălescu, coordonator Avenor Summer School Gimnaziu 2022.

Mai multe informații despre program, costuri și înscriere puteți accesa aici:

GRĂDINIȚĂ ȘI ȘCOALA PRIMARĂ 

GIMNAZIU

Despre Avenor College

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovator în România.

Avenor College are dublă acreditare, atât în sistemul românesc, cât și în sistemul britanic. Am primit acreditarea Ministerului Educației din România, prin ARACIP, în urmă cu 12 ani, iar din anul școlar 2018-2019 avem confirmarea că îndeplinim și standardele British School Overseas (BSO), reprezentând Department for Education (DfE) din Marea Britanie.

În 2007, școala a pornit cu cinci elevi de clasa întâi. Cincisprezece ani mai târziu, Avenor College are peste 600 de elevi între 2 și 18 ani și o echipă cu peste 150 de membri. Școala are două sedii în zona de Nord a Bucureștiului: o elegantă vilă istorică în care funcționează grădinița și un campus special proiectat și construit la liziera pădurii Băneasa, în Greenfield, pentru a găzdui școala și liceul.

Anul acesta, Avenor College deschide o nouă clădire dedicată copiilor din clasele 6-12 și își extinde astfel capacitatea pentru a primi elevi care își doresc să-și continue studiile în sistem britanic. 

Misiunea Avenor este să formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să-și contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea.