Află de ce aproape 70% dintre elevi spun că tehnologia îi ajută să învețe mai ușor. Cursuri online de engleză pentru copii în top!

Află de ce aproape 70% dintre elevi spun că tehnologia îi ajută să învețe mai ușor. Cursuri online de engleză pentru copii în top!

Un studiu realizat de Educause Review a evidențiat că aproape 70% dintre studenți consideră că tehnologia le-a îmbunătățit experiența de învățare.

Se pare că deși a fost dificil de gestionat, mai ales pentru părinți, pandemia de COVID-19 a adus un beneficiu important. A accelerat integrarea tehnologiei în cadrul mai multor arii ale societății, printre care și educația copiilor. 

Astfel, a fost un context propice pentru școlile private, cum sunt cele care oferă cursuri de engleză online pentru copii, să demonstreze avantajele acestui mod de predare.

Popularizarea lor are doi piloni importanți: contribuie la adaptarea sănătoasă a copiilor la tehnologie și generează economii de timp și bani care nu sunt deloc de neglijat. 

ADVERTISING

Dacă ești părinte, sigur nu te-ar deranja să folosești altfel orele pierdute în trafic spre meditație. Și pentru copii ar fi un timp pe care l-ar putea folosi pentru un hobby, teme sau odihnă. 

În era inteligenței artificiale, competențele digitale le dau copiilor un avantaj în viață

În epoca actuală, competențele digitale nu mai sunt doar un „bonus”, ci un element esențial în formarea fiecărui individ. Elevii care participă la cursuri online dezvoltă abilități precum navigarea pe internet, folosirea unor platforme educaționale și înțelegerea securității online. Acestea nu sunt doar utile pentru lecțiile de la școală, ci vor servi drept instrumente valoroase în viața de adult.

ADVERTISING

Copiii învață mai repede prin cursuri interactive

Un raport de la eLearning Industry arată că studenții rețin cu 25-60% mai multe informații atunci când învață online, comparativ cu doar 8-10% într-un cadru tradițional.

Cursurile online de engleză pentru copii adesea folosesc tehnologii interactive, cum ar fi jocurile educaționale, quiz-urile și activitățile video. Acestea mențin interesul elevilor și oferă o experiență personalizată de învățare, permițându-le să avanseze în propriul ritm. 

În plus, profesorii pot monitoriza progresul fiecărui elev în timp real și pot adapta materialul în funcție de nevoile individuale.

ADVERTISING

Ce faci cu cele aproximativ 2 ore câștigate pe săptămână?

Aceasta e o întrebare atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Unul dintre marile avantaje ale cursurilor online este faptul că ele pot fi accesate de oriunde, oricând. Elevii nu mai sunt constrânși de orarele tradiționale ale școlii și pot învăța atunci când se simt mai receptivi și într-un spațiu confortabil.

Mai mult, nu trebuie să întrerupă cursurile atunci când plecați în vacanță! Acest aspect este important în special dacă se apropie un examen. 

Pe de altă parte, părinții reușesc să scape în sfârșit de grija transportului, stresul din trafic și timpul pierdut pe drum. 

Știi deja ce vei face cu orele câștigate?

Cardul tău ar putea fi mai plin la finalul lunii

Chiar dacă există costuri asociate cu înscrierea la cursurile online, părinții pot economisi în alte domenii. Nu există costuri de transport, materiale sau uniforme speciale. De asemenea, multe platforme oferă materiale gratuite de învățare, ceea ce reduce costurile cu manualele și caietele.

În timp ce educația tradițională încă își are locul său, nu se poate nega impactul pozitiv pe care tehnologia și cursurile online îl au asupra învățării. În acest context post-pandemic, atât elevii cât și părinții pot profita de beneficiile aduse de digitalizare în domeniul educației. Cursurile de engleză online pentru copii sunt doar un exemplu dintre multele oportunități disponibile pentru a face învățarea mai accesibilă, eficientă și atractivă.