Vrei să fii un altfel de IT-ist? La Facultatea de Utilaj Tehnologic înveți să faci roboții care vor construi lumea de mâine

Vrei să fii un altfel de IT-ist? La Facultatea de Utilaj Tehnologic înveți să faci roboții care vor construi lumea de mâine

Dacă ești o persoană căreia îi place să folosească calculatorul ca pe o prelungire a minții, să creeze forme ce pot fi concretizate fizic, să desfacă în bucăți diverse lucruri, să le repare și să conecteze piesele la loc, ești candidatul perfect pentru una dintre cele două specializări ale Facultății de Utilaj Tehnologic, fie cea de Utilaj (Inginerie Mecanică) cu aplicații în robotică, fie cea de Mecatronică.

Atât inginerii mecanici cât și inginerii mecatroniști fac lucrurile să funcționeze mai bine, mai repede și le fac și inteligente.

ADVERTISING

Poți fi un altfel de IT-ist, înconjurat de diferite mecanisme și echipamente cu care poți realiza roboții care vor reprezenta mâna de lucru a inginerilor constructori.

În plus ai propriul tău joc lego în varianta reală. Aici te vei pregăti pentru meseriile care astăzi încă nu există.

La noi este singurul loc din țară în care poți să devii absolventul unui program de minors în inginerie, simultan a opt universități europene.

Studiezi cu noi – studiezi în universități din Franța, Grecia, Spania, Lituania, Croația, Germania, Irlanda și Cipru.

Admiterea se face pe baza de dosar, iar pentru informații suplimentare puteți accesa www.utilajutcb.ro sau ne puteți suna la tel. 0771 106 837, 0745 254 915.

screencapture-file-C-Users-andreea-munteanu-Downlo