3 motive să participați la cursuri de limbi străine online, de la Lingua TranScript

3 motive să participați la cursuri de limbi străine online, de la Lingua TranScript

Există o prejudecată legată de studiul unei limbi străine sau a unei noi meserii la vârsta adultă. Mulți cred, în mod greșit, că de la o vârstă nu mai trebuie să se străduiască să învețe ceva nou și ce au reușit până acum rămâne baza lor solidă. Atenție însă, trăim vremuri incerte, dinamice și observăm că pe piața muncii devine totul un teren minat. Cei care nu au un atu în fața altor candidați, riscă să rămână pe tușă. 

Iar când vine vorba de cunoașterea unei limbi străine, este de la sine înțeles că în zilele noastre o minimă cerință este cunoașterea limbii engleze. Aproape toți angajatorii cer asta. Iar dacă interesul este să avansați și în carieră, să aveți oportunități multiple pe piața muncii peste hotare sau să fiți un pion important în ceea ce privește reprezentarea unei companii în relația cu piața externă, atunci în mod sigur aveți nevoie de cursuri limbi straine online. Iar centrul Lingua TranScript vă vine în ajutor. 

ADVERTISING

Treceți peste prejudecăți! 3 motive să participați la cursuri de limbi străine 

Una din prejudecăți se referă la dificultatea de a mai studia, cu același avânt și interes ca în anii tinereții. Însă, aici depinde și de lector, de cum sunt susținute acele cursuri și cât de interesant le prezintă profesorul. Mizați pe cineva cu experiență, care nu doar că va preda o materie cursanților, ci le va insufla și interesul pentru studiu. 

Echipa de la Lingua TranScript, cu pagina de prezentare Linguatranscript.ro, vă pune la dispoziție materialele necesare pentru studiu. Ce este de asemenea interesant și merită subliniat este că orice persoană interesată de un curs de limbă străină ajunge aici și trece printr-o evaluare. Este pasul absolut necesar pentru a înțelege și descoperi de la ce nivel de cunoștințe începe studiul unei limbi străine. Ulterior, va fi decisă grupa de cursanți în care se potrivește. 

ADVERTISING

O altă prejudecată este legată de timp. Nu avem timp, spunem destul de des în zilele noastre. Multe dintre taskuri ajung să fie amânate. Însă, pentru ce contează în viața noastră, trebuie să ne facem timp! Un alt atu în ceea ce privește aceste cursuri de limbă străină de la Lingua TranScript este că pot fi desfășurate și online. Iar asta implică automat și alte avantaje: nu vă deplasați, nu sunt necesare planificări la fel de minuțioase pentru a vă deplasa la curs, fără să pierdeți timp în trafic. 

Oferta la Lingua TranScript 

Pentru cei interesați să încerce astfel de cursuri la Lingua TranScript vor descoperi servicii de nișă. Vor descoperi aici cursuri pentru adulți, pe limbaj general sau de specialitate, dar și cursuri ce se adresează copiilor, adolescenților de asemenea. Pot fi alese cursurile de limbă engleză, dar și cele de germană și nu numai. 

ADVERTISING

Timpul alocat unui astfel de curs presupune două întâlniri pe săptămână cu lectorul, în ședințe a câte 90 de minute. În ceea ce privește programul și intervalul orar de desfășurare a cursurilor aceste detalii sunt stabilite în funcție de posibilitatea cursantului. Cert este că există flexibilitate. 

Indiferent de tipul de limbă străină studiată fiți siguri că aceste cursuri sunt structurate corespunzător nivelului de cunoștințe ale fiecărui cursant. Sunt, deci, potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei care își doresc să aprofundeze cunoștințele. 

Alături de echipa Lingua TranScript veți descoperi nu doar o limbă străină, ci și plăcerea noului, descoperind o altă cultură. Veți primi suportul de curs, fișe de lucru și aveți tot sprijinul necesar pentru a studia ușor. Cursurile pot fi acreditate, iar la cerere pot fi emise și diplome acreditate de 

Autoritatea Națională pentru Calificări. 

Descoperiți toate detaliile în pagina oficială.