Umbrărescu trebuie să facă 409 km de autostradă și drum expres. A readus în țară 80% dintre muncitorii săi plecați în străinătate

Umbrărescu trebuie să facă 409 km de autostradă și drum expres. A readus în țară 80% dintre muncitorii săi plecați în străinătate

Peste 80% dintre angajații companiei UMB, controlată de familia Umbrărescu, implicată în numeroase proiecte de construcție de autostrăzi în România, s-au reangajat la firmă, după ce au plecat anterior în străinătate.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioșteanu a declarat că firma are acum 5.400-5.500 de angajați și poate derula lucrările.

"Are capacitate de a derula lucrările. Creșterea exponențială pe care a avut-o nu a fost una care să pună în pericol societatea. Merg foarte des pe șantiere și cred că poate să managerieze și să închidă toate proiectele, fiind și în diferite faze de execuție. Nu e ușor, avem mulți kilometri de forat, dar a mai și comandat utilaje, mașini. Se va încadra, unele sectoare ar putea fi gata chiar mai devreme ", a declarat secretarul de stat la Digi24, potrivit Profit.ro.

ADVERTISING

UMB are parafate contractele pe toate cele 7 bucăți din A7 Buzău-Bacău. Iar acum li se adaugă restul de 3 tronsoane pe Bacău-Pașcani, potrivit Bacău.net.

Prin urmare, Umbrărescu va construi întreaga autostrada de la Buzău pana la Paşcani.

În total, cu proiectele mai „vechi”, cel mai puternic antreprenor general pe infrastructura rutieră din România adună 409 kilometri de autostradă și drum expres.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇