Ultimele zile în care tinerii se pot angaja la Târgul Virtual pentru Absolvenți

Târgul Virtual pentru Absolvenți
Foto: Târgul Virtual pentru Absolvenți

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment complex care reunește companii de top din România, ce oferă tinerilor ambițioși cele mai actuale oportunități de carieră din această perioadă.

Afla la cea de-a 14-a ediție, Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, oferă tinerilor interesați să facă primii pași spre viitoarea carieră, o paletă largă de oportunități de care pot profita pentru încă două săptămâni.

ADVERTISING

Participanții au posibilitatea de a-și alege programul de internship/trainee sau jobul potrivit din domenii variate, precum: Vânzări, Customer-Support, IT&C, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Margeting&PR, Achiziții, HR sau Producție.

Ce pot găsi tinerii la târgul virtual?

Pe lângă posibilitatea de a aplica online cu CV-ul la jobul sau programul de internship și traineeship de care sunt interesați, absolvenții au ocazia de a afla mai multe informații despre companiile participante prin accesarea profilelor online ale acestora.

Participanții pot afla ce carieră li se potrivește în funcție de personalitate prin Quiz-ul de Carieră, sau pot accesa Ghidul de Angajare pentru Tineri care conține informații despre salarii, criterii căutate de angajatori și așa mai departe.

ADVERTISING

Participanții vor avea parte de entertainment pe parcursul evenimentului și sunt provocați să participe la concursul interactiv care se desfășoară pe www.hipo.ro, prin intermediul căruia pot câștiga unul dintre cele 3 cursuri online UDEMY.

Care sunt cele mai bine plătite domenii pentru juniori?

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2019 – Ianuarie 2020 pe un eșantion de 449 companii, a reieșit topul celor mai bine plătite domenii, pentru tinerii cu o experiență între 0-2 ani.

Conform raportului, industriile cu cele mai mari salarii pentru juniori sunt IT&C, Vânzări și Inginerie, iar în următoarea categorie care curpinde salarii medii pentru juniori se află domenii precum: Customer Support, Contabilitate și Marketing & PR.

ADVERTISING

Cele  17 companii de top din România prezente la târgul pentru absolvenți, își defășoară activitatea în domenii precum Finaciar-Bancar, IT, Telecomunicații, Inginerie, Retail, FMCG, Consultanță, așadar participanții au mari șanse ca pe lângă obținerea unei oportunități de carieră potrivite, să aibă parte și de un salariu motivant.

A screenshot of a cell phone  Description automatically generated

„Evenimentul nostru se apropie cu pași de repezi de final, așa că îi îndemnăn pe tinerii care își caută un job în această perioadă să profite de ultimele săptămâni ale târgului virtual. Companiile partenere au sute de oportunități disponibile și, cu siguranță există un loc de muncă potrivit pentru fiecare candidat. De asemenea, credem că dezvoltarea abilităților este un aspect important din carieră oricărui profesionist așa că am decis să oferim 3 cursuri UDEMY celor aflați la început de carieră prin intermediul concursului de pe microsite-ul târgului virtual.” – Ancuța Popa, Project Manager – Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți

Ediția din vara aceasta a Târgului Virtual pentru Absolvenți este realizată cu sprijinul companiilor partenere: BCR, Bookster, Cagedim Service Center, Farmacia Dona, Kaufland Romania, Mazars in Romania, Meda, NOBEL, ProCredit Bank, TELUS International, Vodafone Romania și a companiilor sponsor: Connect 44, Finastra, Hilti Romania, LIDL Romania, SUSTAINALYTICS, Valoris Center.

Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 14 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc la nivel național în București, Timișoara, Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 2.000 de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP 

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇