Sistemele de tip pompă de căldură pot fi montate cu ajutorul celor de la Eco Drill

pompa-de-caldura_1
Foto: ecodrillforaje.ro/servicii/foraje/

Cu fiecare an ce trece, cu fiecare sezon rece ce trece, vă gândiți din nou cum să optimizați costurile ce țin de întreținerea casei la capitolul încălzire. Ei bine, de generație nouă sunt și pompele de căldură.

Mulți nu știu despre ce este vorba sau ignoră subiectul, dat fiind că implică forare pentru a fi montate. Însă, în fapt, astfel de sisteme pot fi cu mult mai avantajoase și pot aduce economii semnificative utilizatorului.

Ce sunt pompele de căldură

Principiul de funcționare când vine vorba de pompe de caldura este unul simplist. Vorbim despre căldura ce este extrasă din apă, ce rezultă în urma unui foraj.

ADVERTISING

Apa sau un lichid termic ajunge în furtun colector introdus în foraj. Ajunge astfel într-un schimbător de căldură. Are loc un transfer termic, pe scurt și pe înțelesul utilizatorilor, cum singurii consumatori de energie fiind pompele de recirculare și compresorul, acest sistem ajunge să fie mai eficient decât poate că pare la început.

Pompele de căldură sunt de tip apă-apă sau sol-apă. Iar pentru a fi montate, acestea au nevoie de foraj profesional, motiv pentru care veți dori ajutor pe măsură.

Eco Drill este prestator de servicii recunoscut pe această nișă. Execută impecabil foraje profesionale, atât de medie adâncime, cât mai ales de mare adâncime.

ADVERTISING

Ce presupune execuția unui foraj

Cei de la Eco Drill se ocupă de tot ce ține de forarea în sine. Utilajele, echipamentele pe care le dispun sunt cele care pot face marea diferență.

Pentru că unii pot invoca vremea, pentru că unii spun despre pământul înghețat și condiționează o astfel de lucrare de tot felul de aspecte, Eco Drill demonstrează de fapt că adevărații profesioniști sunt cei care nu pot pune la mijloc astfel de scuze. Până la urmă înghețul este doar de suprafață, iar forarea presupune săparea în adâncime.

ADVERTISING

De asemenea, trebuie spus că o astfel de lucrare depinde și de tipul de sol din zona. Astfel, tehnica aplicată este aleasă în funcție de sol și de caracteristicile acestuia.

Cât despre recomandarea de a fora cât mai adânc, există și o explicație logică ce ține de faptul că nivelul de poluare la ora actuală este atât de ridicat, încât apă curată, limpede și de calitate este obținută din adânc, nu după săpat artificial, la mică distanță de suprafață.

Costuri

Astfel de proiecte sunt personalizate. Începând cu forajul în sine și până la montarea în sine a pompei, dar și achiziția acesteia, costurile depind de o serie de factori. Este greu de spus cât poate costă, când depinde de parametrii situației: suprafața ce trebuie încălzită cu o astfel de pompă, tipul de pompă, câte foraje sunt necesare, adâncime la care va fi făcut forajul etc.

O ofertă de preț poate fi înaintată de către reprezentanții Eco Drill pentru doritori.

Contact:

Strada Trecătoarea Holtului numărul 222, comuna Letea Veche, Județul Bacău

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇