S-au relaxat restricțiile, așa că Wizz Air va redeschide treptat 27 de rute din România către nouă ţări

S-au relaxat restricțiile, așa că Wizz Air va redeschide treptat 27 de rute din România către nouă ţări

27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din nouă ţări vor fi redeschise gradual de Wizz Air, potrivit unui comunicat de presă.

Redeschiderea zborurilor va avea loc până pe data de 6 iunie.

"În contextul relaxării treptate a restricţiilor Covid-19 în Europa, Wizz Air face noi paşi, anunţând redeschiderea unor rute prin care îşi va transporta pasagerii către destinaţii europene diversificate. Începând cu 21 mai, oricine va putea rezerva bilete şi se va putea bucura de o vacanţă binemeritată sau va putea vizita rude şi prieteni de pe continent în timpul verii către mult mai multe destinaţii Wizz", se arată în comunicat.

ADVERTISING

Pe lista ţărilor care beneficiază de redeschiderea zborurilor se află: Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

Wizz Air precizează că o serie de rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava vor avea ca destinaţii populare: Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn.

De asemenea, compania aeriană va reconecta România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Wizz Air operează o flotă de 138 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇