Monitorizarea productivității și eficientizarea costurilor cu iFlow

Monitorizarea productivității și eficientizarea costurilor cu iFlow

Aplicația de pontaj & HR iFlow este într-o continuă dezvoltare și vine pe piața din România cu un concept inovator legat de pontarea angajaților, și anume, pontarea pe proiecte. Pentru o companie de succes, monitorizarea orelor de muncă pe diferite proiecte, cu anumiți clienți, este de un real ajutor.

Află cum utilizează companiile din România pontarea pe proiecte din iFlow pentru a-și calcula costurile pentru fiecare client.

Pontarea pe proiecte

iFlow se adresează unei mari varietăți de firme și industrii, cărora și-a propus să le ușureze munca în domeniul pontajului. Angajații tăi lucrează pe proiecte, clienți sau comenzi? Cu aplicația iFlow este deosebit de simplu să ții evidența pontajului pe fiecare proiect în derulare. De asemenea, ca superior, afli mereu în timp real locațiile șantierelor și activitățile pe care angajații tăi s-au pontat. Pentru angajații care nu au acces la aplicație sau la dispozitive de pontaj, șeful de șantier poate să le țină prezențele. 

ADVERTISING

Import proiecte

Ai 100 de proiecte pe săptămână sau chiar mai multe? In iFlow le adaugi ușor și rapid prin funcția de Import proiecte. Un avantaj considerabil este faptul că printr-un singur click, toate proiectele și subproiectele, plus datele acestora pot fi încărcate în program.

Procesul simplu și intuitiv permite aducerea angajaților și proiectelor pe care aceștia lucrează în 10 minute, ca mai apoi să fie disponibil pentru pontarea propriu-zisă și începerea muncii. 

Graphical user interface, application  Description automatically generated

Proiecte și subproiecte

Nevoia majoră de a ușura modul de monitorizare a sarcinilor individuale este îndeplinită de iFlow prin adăugarea subproiectelor aferente proiectelor. Totodată, acestea pot primi nume specifice sau coduri unice pentru indentificarea ușoară. Pontarea este floare la ureche când ai în aplicație moduri intuitive de a accesa toate informațiile.

ADVERTISING

Raport detaliat pontaj

iFlow este un instrument ideal de management, care în urma înregistrării prezențelor în timp real, ajută la crearea unor rapoarte detaliate despre munca efectivă pe proiecte și subproiectele aferente. La final de lună, informațiile pot fi filtrate pe echipe, locații sau proiecte, subliniind strict datele necesare în acel moment. Această funcționalitate nu numai că ajută cu calculul de salariu însă evidențiază cum lucrează angajații într-o companie, câte resurse consumă un anumit proiect, nevoia de mai mult personal pe o anumită sarcină, sau costul efectiv al unei activități. 

ADVERTISING

Calcul costuri

Pontarea pe proiecte vine în sprijinul liderilor de afaceri pentru a calcula costurile proiectelor în derulare. Îți dorești să afli care proiecte consumă cel mai mult timp, care sunt cele mai profitabile sau care nu aduc niciun câștig? Cu aplicația iFlow este ușor să îți faci o imagine de ansamblu asupra timpului petrecut pe anumite sarcini vs. prețul pe oră plătit de contractor. 

Aplicația de pontaj iFlow este un instrument de care nici nu știai că ai nevoie până acum. Cât de important este pentru tine să calculezi timpul care afectează costurile și câștigurile din compania ta? Dacă răspunsul este “Foarte”, atunci iFlow este viitorul tău cel mai bun prieten. Află mai multe detalii de la echipa noastră de vânzări la contact@iflow.ro sau creează-ți un cont gratuit, acum.