Ministrul Economiei anunță că energia electrică se ieftinește cu 1 ban/kwh la începutul anului 2021: Românii să verifice factura!

Ministrul Economiei anunță că energia electrică se ieftinește cu 1 ban/kwh la începutul anului 2021: Românii să verifice factura!

Energia activă livrată consumatorilor casnici va avea un preț redus cu un ban pe kwh, de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kwh, de la 1 ianuarie 2021, a anunțat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

„Vești bune pentru români! Hidroelectrica a anunțat azi (luni – n.r.) că va reduce prețul la energia electrică. Facturi mai mici la energia electrică!”, anunță ministrul Economiei, Virgil Popescu, pe Facebook.

Acesta spune că cei de la Hidroelectrica au făcut „un nou pas” și se manifestă activ pe piața de furnizare, astfel că au venit cu o ofertă „bună pentru români”.

ADVERTISING

„Odată cu liberalizarea pieței de energie, de la 1 ianuarie 2021, pentru energia activă livrată consumatorilor casnici prețul se va reduce de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor. Clienții au garanția că prețurile sunt fixe și beneficiază în continuare de termene de plată relaxate – 45 de zile de la emiterea facturii”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu

Acțiunea este ca urmare a strategiei companiei de a-și crește numărul de clienți pe zona de furnizare odată cu liberalizarea completă a pieței de energie.

ADVERTISING

9 din 10 români nu știu că la 1 ianuarie se liberalizează piața de energie electrică

Ministrul Popescu atrage atenția că românii trebuie să verifice cu atenție factura și dacă văd că nu va fi mai mică, să schimbe furnizorul de energie electrică, „pentru ca toți să înțeleagă că nu pot păstra un monopol al prețurilor mari”.

Asociația Energia Inteligentă a relansat campania ”Preț corect la gaze și energie”, prin care își propune să aducă informații concrete și accesibile tuturor consumatorilor casnici de gaze naturale și energie electrică

ADVERTISING

Vești bune pentru români! Hidroelectrica a anunțat azi că va reduce prețul la energia electrică. Facturi mai mici la...

Posted by Virgil Popescu on Monday, December 14, 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇