Miniștrii Năsui și Voiculescu au discutat cu reprezentanții HoReCa despre planificarea deschiderii mediului de business și condițiile de cazare

Miniștrii Năsui și Voiculescu au discutat cu reprezentanții HoReCa despre planificarea deschiderii mediului de business și condițiile de cazare

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-au întâlnit vineri, într-un grup de lucru comun, cu reprezentanţii industriei hoteliere din România, transmite MS.

„Discuţiile s-au axat pe planificarea deschiderii mediului de business. Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă. De asemenea, s-a discutat despre eventualele măsuri de acces al persoanelor în structurile de cazare”, arată o informare de presă a Ministerului Sănătăţii.

ADVERTISING

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a precizat, ulterior, pe Facebook că „românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Azi m-am întâlnit cu ministrul Vlad Voiculescu într-un grup de lucru cu reprezentanţii industriei HoReCa. Principala concluzie a fost că românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia. Aşadar, discuţia s-a axat pe elaborarea unui plan de deschidere a economiei, fie el şi cu valoare orientativă” a scris ministrul Năsui pe Facebook.

Sănătatea romanilor este cea mai importantă, dar şi libertatea acestora de a munci şi de a produce valoare adăugată în economie şi de a-şi câştiga traiul zilnic. Ţin să-i mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru deschidere.

Claudiu Năsui

Azi m-am întâlnit cu ministrul Vlad Voiculescu într-un grup de lucru cu reprezentanții industriei HoReCa. Principala...

Posted by Claudiu Nasui on Friday, April 2, 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇