MAM Bricolaj aniversează 10 ani cu două campanii speciale pentru clienţi

MAM Bricolaj aniversează 10 ani cu două campanii speciale pentru clienţi

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, aniversează 10 ani de activitate pe piața din România. Compania marchează acest moment aniversar prin două campanii speciale pentru clienți. Totodată, MAM Bricolaj sărbătorește și premiera consemnată pe 19 aprilie: peste 1.000 de tranzacții înregistrate într-o singură zi. 

Prima campanie este MAMînzecit prin care un client primește de 10 ori valoarea bonului său de cumpărături. Aceasta se desfășoară lunar, în fiecare magazin.

Cea de-a doua este Rade un premiu, prin intermediul căreia fiecare cumpărător primește un loz răzuibil cu un premiu garantat. 

ADVERTISING

Cele mai importante momente ale companiei în primii 10 ani de activitate au fost: deschiderea MAM Bricolaj Morarilor în 2011, urmat de deschiderea MAM Bricolaj Luică din 2015 și achiziționarea primelor utilaje automatizate.

Anul 2017 a adus achiziția primului ERP (Nexus) și introducerea de KPIs pentru angajați. Un alt moment important din activitatea MAM Bricolaj a fost achiziția programului IMOS pentru proiectare, dar și introducerea serviciului de proiectare.

Anul 2020 a adus un moment important prin achiziția companiei GEOMAM. În 2021, MAM Bricolaj se listează la Bursa de Valori București și deschide cel de-al treilea magazin în București, MAM Bricolaj Ghencea.

ADVERTISING

În prima săptămână, cel mai nou magazin MAM Bricolaj a ajuns deja la o medie de 120 de tranzacții zilnice

În urmă cu 10 ani, piața era orientată către produse economice, dar în ultimii doi sau trei ani se simte o mai mare aplecare a consumatorilor către produse premium.

Mai mult, dacă atunci când am început noi, specialiștii în mobilă aveau utilaje cu care procesau singuri palul melaminat, în timp, din cauza lipsei de personal, tot mai mulți s-au orientat către firme prestatoare de servicii. În acest deceniu de activitate am fost părtași la schimbările prin care a trecut piața de bricolaj din România și am evoluat odată cu ea. Acum, putem spune că MAM Bricolaj a devenit o rețea de magazine și ceea ce ne dorim pentru următorii ani este să continuăm dezvoltarea. Avem în plan deschiderea de magazine în mai multe orașe mari din România, dar ne gândim și la câteva unități în afara țării.

Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj
ADVERTISING

MAM Bricolaj, extindere la nivel internațional în următorii ani 

După o evoluție constantă pe piața din România în ultimul deceniu, MAM Bricolaj are în plan pentru următorii cinci ani deschiderea a încă nouă magazine, dintre care o unitate în București și opt în țară, cu o frecvență de două magazine pe an. Totodată, retailerul vizează extinderea în afara granițelor țării. 

Până în prezent, în toți acești ani de activitate, MAM Bricolaj a investit aproximativ 5 milioane de euro în amenajarea spațiilor comerciale, dar și în achiziția de utilaje și tehnologii pentru digitalizarea companiei. 

MAM Bricolaj are în portofoliu în proporție de 80% articole destinate producerii de mobilier precum balamale, glisiere, pal melaminat.

Diferența de 20% din totalul de produse este reprezentată de produse conexe, cum sunt chiuvete, decorațiuni, produse de curățenie, produse electrice, corpuri de iluminat, vopsele și altele.

În 19 aprilie 2021, compania a mai înregistrat o premieră: prima zi cu peste 1.000 de tranzacții. Acest record este doar un exemplu de cum MAM Bricolaj a devenit o destinație importantă de shopping apreciată de clienți, unde aceștia pot găsi atât produsele care să le susțină nevoile și viziunea, cât și consultanța necesară oricărui proiect. 

MAM Bricolaj a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 8 milioane de euro, în creștere cu 36% față de 2019.

Despre MAM Bricolaj

Din 2011, MAM Bricolaj a implementat un sistem inovator și comod de achiziționare a materialelor pentru mobilier. Este singurul furnizor cu autoservire din acest domeniu în România. Magazinul are peste 10.000 de produse în stoc și cea mai complexă gamă.

Din 2013, MAM Bricolaj organizează și cursul „Școala de Mobilă” cu scopul de a instrui meseriașii din domeniu cu privire la noile sisteme apărute. Acesta se adresează și pasionaților de mobilă care vor să învețe mai mult. Din primavara Cursul va fi disponibil și online. 

Mai multe informații despre MAM Bricolaj pot fi găsite pe site-ul companiei sau pe pagina de Facebook


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇