Hectarul.ro, magazinul online care reinventează felul în care faci agricultură

Hectarul.ro, magazinul online care reinventează felul în care faci agricultură

Micii fermierii sunt un element crucial al sistemului de producție agricolă. Ei produc majoritatea alimentelor sănătoase și asigură diversitatea alimentară.

În același timp, tot mai mulți dintre consumatori încep proiecte de grădinărit, fie cu flori ornamentale, fie pentru a cultiva propriile legume și fructe.

Tocmai pentru a răspunde nevoilor acestor fermieri, atât amatori, cât și profesioniști, AEM Holding si Agro-Est Muntenia au lansat site-ul www.hectarul.ro.

Platforma își propune să abordeze nevoile fermierilor prin crearea unui ecosistem de parteneri de-a lungul lanțului valoric agricol.

ADVERTISING

Cu garanție 100% a originii produselor, hectarul.ro oferă pesticide: erbicide, fungicide, regulatori de creștere, tratamente pentru sol, acaricide, moluscoide și nematocide, adjuvanți și produse pentru tratamentul sămânței.

Pe platforma, clienții mai pot găsi și fertilizanți, biostimulatori și tratamente specifice pentru agricultura ecologică – pe lângă semințe, bulbi, răsaduri, plante decorative și plante în ghiveci. 

Și pentru a aborda integral nevoile din sfera grădinăritului și a producției agricole, pe site există și secțiuni dedicate zonei de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru grădină, sisteme de irigare, masini, unelte și aparatură pentru grădină, accesorii pentru sere si solarii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hectarul.ro oferă simplitate în utilizare și ușurință în căutarea produselor, care pot fi găsite prin termeni precum nume, marcă sau cultură, de exemplu.

Clienții vor găsi pe site promoții și oferte avantajoase, care să le sprijine activitatea și să le sporească veniturile.

Pentru prima comanda toti clientii primesc o reducere suplimentara de 50 de lei, pentru comenzi de minim 350 de lei.

Mihai Moraru, fondator AEM Holding a subliniat avantajele pe care Hectarul.ro le va aduce atât producătorilor locali, cât și celor care abia au descoperit plăcerea grădinăritului.

Mihai Moraru explică cum hectarul.ro reinventează modul cum să faci agricultură

„Suntem bucuroși să-i ajutăm, chiar dacă aceștia au o livadă, o fâșie de gazon sau doar un ghiveci cu flori. Acestora le oferim și tehnologia necesară să își ducă visurile și business-urile, pe o cale productivă, aducătoare de satisfacții.”

ADVERTISING

O secțiune importantă a site-ul este dedicată consilierii și sfaturilor utile, care să ajute cumpărătorii și să genereze noi perspective în activitățile lor.