European Digital Commerce: Înscrie-te gratuit pentru a afla cele mai noi tendințe din comerțul online

European Digital Commerce: Înscrie-te gratuit pentru a afla cele mai noi tendințe din comerțul online

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, organizat de wall-street.ro pe data de 9 decembrie, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “în era COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea în această perioadă provocatoare vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție a EDC.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Zona de chat va permite participanților care se vor înscrie gratuit AICI să pună întrebări speakerilor, iar zonele de Learning & Downloads vor permite accesul la resurse valoroase puse la dispoziție de VTEX și speakerii de top.

Primii speakeri confirmați sunt Daniel Mischie, CEO City Grill, Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro, Cristian Găvan, Owner MAM Bricolaj, Mircea Stan, Co-Founder & CEO Postis  și Cristi Movilă, Growth Leader – Eastern Europe VTEX.

Înscrie-te gratuit la European Digital Commerce AICI.

European Digital Commerce: paneluri și prezentări croite pentru a aduce ultimele trenduri din industrie

Programul evenimentului European Digital Commerce a fost gândit în așa fel încât să aducă laolaltă specialiști din toate ramurile ce contribuie la dezvoltarea industriei, specialiști care vor prezenta insight-uri atât pe baza operațiunilor din România, cât și pe cele desfășurate la nivel internațional.

Participanții care se înregistrează la European Digital Commerce AICI vor avea posibilitatea să interacționeze cu speakerii, fie prin adresarea directă a întrebărilor pe chat sau prin schimbarea cărților de vizită.

De asemenea, Virtual IC Events, platforma ce găzduiește acest eveniment, dezvoltată de Internet Corp, oferă acces și la resurse utile tuturor actorilor din industrie în zonele de Learning și Downloads.

Îți prezentăm mai jos o serie dintre panelurile de discuții și prezentările la care vei avea acces în cadrul European Digital Commerce:

  • Riding the E-Commerce Wave in 2020: The Data Behind the Facts
  • Roundtable: E-Commerce Goes International
  • Roundtable: The Omnichannel Experience
  • Key Speech Cristi Movilă, VTEX – Black Friday worldwide. Facts and figures from Black Friday in 40 countries

Găsești toate informațiile despre eveniment pe site-ul European Digital Commerce, unde te poți înscrie complet GRATUIT în platforma virtuală cu access la zona expo sau zona de networking. 

Contact:

European Digital Commerce Website

Facebook event 

Linkedin Event 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖