eAdvertising - cum reușește o agenție de digital marketing să conducă clienții spre succes garantat

eAdvertising - cum reușește o agenție de digital marketing să conducă clienții spre succes garantat

Să oprești investiția în publicitate pentru orice afacere este ca și când ai opri motoarele unui avion în zbor. Mai ales în zilele noastre, marketingul este element cheie pentru orice business. Nu te bazezi pe o strategie de marketing, ești ca și pierdut în lupta competitorilor.

Tendința actuală este de a cuceri publicul mai mult activ online. Nu mai este o mirare faptul că mare parte din utilizatori stau zilnic online și cer motorului de căutare o soluție rapidă pentru orice: informații, sfaturi, contact cu specialiști din orice domeniu. Este punctul fierbinte aici. Un business are toate șansele să fie printre primele rezultate în motorul de căutare, în funcție de anumite cuvinte cheie. Cum? Cu un plan de marketing bine pus la punct.

ADVERTISING

Agenția de marketing, un portal spre succes

Marketingul digital înseamnă un complex de acțiuni care vor propulsa un business spre creștere constantă, sub diferite forme: vizibilitate crescută a brandului, câștigarea unui segment extins de public, fidelizarea celui existent. În formă continuă, promovarea prin marketing digital înseamnă mai mulți potențiali clienți, vânzări mai multe.

Despre cum reușește marketingul digital să fie egal cu posibilitatea de conectare cu un public vast, cu un loc bine meritat în rândul competiției de nișă aflăm de la specialiștii din domeniu. eAdvertising, sub deviza „.generating top results” promite o creştere a competivităţii prin abordări non-standard. Pun accent simultan pe creșterea autorității brandului, cât și pe atragerea noilor clienți, cu scopul de a crește vânzările.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Orice business, fie el și start up, are nevoie de creștere constantă, de promovare continuă. Cum? Prin servicii de promovare eficiente și cu rezultate sigure. În zilele noastre asta înseamnă online. Îți faci un loc remarcabil aici sau practic nu exiști. Contează mai întâi de toate cum te găsește publicul, iar mai departe depinde de activitatea în sine a domeniului tău pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă.

eAdvertising, specialistul SEO

SEO este una din modalitățile de promovare în mod eficient, indiferent de nișă. Subiectul este unul complex și implică tehnici aplicate on site și off site, pentru ca, în final, acesta să fie optimizat și indexat de Google.

ADVERTISING

Conform tendințelor de căutare, orice utilizator mizează pe primele rezultatele în Google. Prezintă siguranță, încredere, relevanță. Aici este marea bătălie de fapt. Despre cum ajungeţi ȋn acest top al căutărilor, ȋnscrişi cu site-ul pe prima pagină ȋn Google, ȋn funcţie de anumite cuvinte cheie, este planul SEO pus la punct de echipa eAdvertising. Rezultatele se observă ȋn câteva luni şi se vor menţine pe măsură ce există aliniere la dinamica algoritmilor impuşi de Google.

Google și Facebook Ads

Promovarea de acest tip înseamnă afișarea de reclame către cei care, la un moment dat, au vizitat un site anume. Posibilitățile sunt și mai multe de atât și permit astfel targetarea unui segment de public - care au accesat un site sau o pagină anume spre exemplu. Înseamnă tot la fel de multe posibilități de a convinge publicul să se întoarcă și să cumpere din pagina voastră.

În termeni de specialitate, vorbim despre PPC - pay per click - o strategie eficientă, ce are la bază crearea unei audiențe, identificarea unui public țintă și astfel atragerea acestuia. eAdvertising propune un plan complex pentru aceste servicii, cu monitorizare constantă, lunară. Facebook și Instagram sunt instrumente eficiente pentru a crește poziționările unui site, pentru a crea un impact mai mare al unui business în marele internet.

În alegerea unei agenții de marketing gândiți proiectând planurile pe termen mediu sau lung. Campaniile de promovare au în spate eforturi complexe și pe mai multe planuri, iar rezultatele vin în timp, iar apoi trebuie menținute. Domeniul este dinamic, oamenii caută ceva autentic, caută experiențe, așadar promovarea începe de aici. eAdvertising vine cu viziune modernă, strategie pe măsură și echipă dinamică, pentru a promova eficient orice tip de business.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇