De ce să alegi un penthouse de lux în complexul rezidențial de top ONE66

De ce să alegi un penthouse de lux în complexul rezidențial de top ONE66

Dacă crezi că meriți mai mult și îți dorești un stil de viață luxuriant, elegant și confortabil un Penthouse din complexul rezidențial de Lux ONE66  este cea mai bună soluție pentru tine, atunci când vorbim despre investiția în propria ta locuință. 

Acest tip de proprietate îți oferă o gamă largă de avantaje printre care siguranță sporită, facilități de top și o comunitate exclusivistă, pe care o regăsești în cel mai distins complex rezidențial din România, în centrul Brașovului – ONE66. 

Acest complex, care a devenit un etalon pe segmentul pieței rezidențiale din România, grație conceptului său unic cât și atenției deosebite acordate impactului asupra mediului,  îți oferă un mediu de viață de calitate,  liniștit, luxuriant și sigur atât în interior cât și în exterior.

ADVERTISING

Priveliște spectaculoasă

Un penthouses de vanzare in Brasov, care este situat la cel mai înalt nivel al complexului rezidențial îți oferă o vedere spectaculoasă asupra zonei înconjurătoare, un fel de incursiune în paletarul naturii de la poalele Tampei din Brașov, făcându-te astfel să te simți privilegiat că vei avea acces oricând la un astfel de peisaj.

Terasă generoasă

O astfel de priveliște pe care o vei avea chiar în locuința ta, trebuie admirată dintr-un spațiu la fel de spectaculos.

Astfel că apartamentele Penthouse al acestui complex îți oferă o terasă generoasă de 124,08 metri, în care te poți bucura de cina în familie, petreceri alături de prieteni sau pur și simplu de momentele tale de relaxare într-un cadru de vis.

ADVERTISING

Finisaje deosebite și dotări de excepție

De asemenea penthouse-urile complexului rezidențial ONE66 sunt proiectate de echipe de arhitecți și constructori, care au conlucrat împreună pentru a-ți oferi foarte mult stil și eleganță, cât și cele mai bune dotări și servicii pentru a-ți satisface cele mai exigente cerințe.

Calitatea materialelor de top utilizate în edificarea și finisajele acestor penthouse-uri, îți vor oferi un confort superior, așa cum te aștepți să găsești acasă.

Pază permanentă

Un alt avantaj major în alegerea unui Penthouse de lux în acest complex unic în România este siguranța pe care ți-o oferă datorită faptului că acesta are sistem de securitate modern și pază permanentă.

ADVERTISING

Proiectul ONE66 un concept inedit cum nu ai mai văzut până acum la noi în țară

Localizat chiar în mijlocul Brașovului, în zona 1, pe strada Mihai Viteazul Nr.166, ferit de traficul Urban intens, acest complex se remarcă pe piața locuințelor de lux din România oferind unitățile locative cu caracteristici nemaiîntâlnite și cu peisagistică de Hollywood.

Toate imobilele conțin elemente de design interior remarcabile cât și spații exterioare luxuriante, facandu-te să te simți într-un loc exotic.

Mai mult decât atât materialele utilizate în edificarea acestui complex, de la ce mai prestigioși producători la nivel mondial, aspecte care se mai întâlnesc doar în proiectele de marcă din Dubai și New York, te fac să te simți în propria ta locuință așa cum nu credeai că este posibil În țara noastră.

Pe lângă toate aceste facilități pe care le vei avea în propriul tău Penthouse te bucuri și de o comunitate exclusivistă și de facilități incluse în proiect la cele mai înalte standarde.

Încă de când pășești în acest Univers luxuriant poți resimți calitatea și luxul la nivel înalt, atât în spațiile exterioare cât și în cele interioare, iar designul proiectat în cele mai mici detalii cu multă atenție, te va fascina cu fiecare privire, cu fiecare atingere, la fiecare pas.

Înălțimile interioare ale spațiilor cu mult peste medie (2,85 m), culorile naturale, suprafețele vitrate imense și peisajul de poveste, îți vor da senzația de spectacol în fiecare clipă, chiar aici în propria ta casă.

De asemenea vei face parte dintr-o comunitate cu oameni cu nivel înalt de valori, oameni cu care se merită să intri în conexiune și alături de care te vei simți în siguranță bucurându-te de toate facilitățile incluse în acest proiect. 

 Curți și parcuri private bogate în vegetație, sală de fitness, salon de frumusețe, terenuri de joacă pentru copii, cafeneaua și restaurant, centre de încărcare a mașinilor electrice, balustrade de sticlă, ascensoare de la brandul Otis (întâlnite doar în clădirile din Dubai și New York) și multe alte facilități de top, pline de eleganță și rafinament, te așteaptă acasă.

Pentru a accede în comunitatea ONE66, înscrie-te pentru programarea unei vizionari, pe website-ul www.one66.ro sau la numărul de telefon 0371. 782. 532.