Cum poți solicita un credit de nevoi personale de la domiciliu

Cum poți solicita un credit de nevoi personale de la domiciliu

Creditele de nevoi personale au devenit tot mai frecvent soluția la care apelează cei ce au nevoie de o anumită sumă de bani, pentru a rezolva o problemă financiară urgentă ori pentru a face o achiziție. Printre avantajele oferite de acest tip de împrumut se numără rapiditatea cu care este aprobat, numărul mic de documente necesare, lipsa unei garanții, dar și posibilitatea de a accesa creditul online, chiar de la domiciliu, fără niciun drum la sediul instituției financiare.

Persoanele care vor să ia un credit de nevoi personale îl pot solicita direct pe internet, completând un formular online. Cele mai multe instituții financiare, atât bancare, cât și nebancare (IFN-uri), pun la dispoziția beneficiarilor o procedură exclusiv online – adică cererea de creditare, trimiterea documentelor, respectiv semnarea contractului, toate se vor face de la domiciliu.

ADVERTISING

Cine poate accesa creditul de nevoi personale rapid?

Un credit de nevoi personale rapid este pus la dispoziția oricărei persoane care a împlinit 18 ani și înregistrează un venit lunar pe teritoriul României. În cazul împrumuturilor nebancare, oferite de IFN-uri, creditele se acordă doar în baza buletinului și a fluturașului de salariu sau a talonului de pensie, în funcție de situație.

Bugetarii pot aplica inclusiv pentru credite rapide personalizate, în funcție de categoria profesională din care fac parte. De asemenea, împrumuturile de nevoi personale se acordă pensionarilor cu vârste de până la 72 de ani, indiferent de venit. Solicitarea de creditare se face de la domiciliu, online sau prin apel telefonic, fără a fi nevoie de drumuri la sediul instituțiilor. După semnarea contractului banii vor fi virați în contul bancar al beneficiarului în aceeași zi de la aprobare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Care este suma maximă pe care o poți obține?

Cele mai multe instituții financiare acordă credite în funcție de venitul pe care îl are fiecare aplicant. În cazul unui credit de nevoi personale nebancar, cum este cel oferit de Biroul de Credite Rapide - IFN înregistrat la Banca Națională a României - , suma maximă pe care o poți obține este de 10.000 de lei. Perioada de rambursare va fi de la o lună până la cel mult 36 de luni.

Avantajele creditului de nevoi personale de la Biroul de Credite Rapide

Condiții financiare avantajoase - obții până la 10.000 lei pentru perioade de la 1 lună la 36 de luni.

ADVERTISING

Rambursare sub formă de rate fixe - Creditul de nevoi personale va fi returnat sub formă de rate fixe, calculate în funcție de dobânda aplicată și de perioada de rambursare. Indiferent de evoluția factorilor economici de pe piață, valoarea ratelor nu se va modifica. Vei ști de la bun început cât ai de plată de la prima și până la ultima rată a creditului.

Comisioane 0 - Dacă optezi pentru un credit de nevoi personale online de la Biroul de Credite Rapide, accesat direct de la domiciliu - nu vei achita nicio taxă suplimentară. Instituția nebancară nu percepe comisioane de acordare credit, de administrare sau de rambursare anticipată. Așadar, în cazul unei achitări în avans a împrumutului, nu va trebuie să plătești nimic în plus.

Se acordă și cu istoric negativ - Dacă ești bugetar și figurezi în Biroul de Credit sau ai poprire pe conturi, poți lua totuși credit de nevoi personale de tip IFN. Spre deosebire de bănci, instituțiile financiare nebancare au politici mai relaxare în ceea ce privește condițiile de a acordare a împrumuturilor.

Siguranță și încredere în accesarea unui credit de nevoi personale - IFN-urile, cum este Biroul de Credite Rapide - sunt instituții financiare nebancare înregistrate la Banca Națională a României, ceea ce înseamnă că vei accesa împrumutul în siguranță și în condiții avantajoase și transparente.

Creditele de nevoi personale se pot obține online, direct de la domiciliu, fără a fi necesară deplasarea la sediile instituțiilor. Procedura are loc prin e-mail sau telefon, cu asistență din partea unui consultant financiar, documentele fiind trimise electronic în vederea încheierii contractului de creditare.