CEO Conference - un spațiu de networking și discuții cu manageri de elită

CEO Conference - un spațiu de networking și discuții cu manageri de elită

Pe 26 mai 2022, CEO Conference – Winning the Uncertain va reuni la București CEO, directori generali, investitori și antreprenori, pentru a discuta despre una dintre cele mai mari provocări la care liderii trebuie să facă față astăzi: aceea de a-și reseta viziunea și a-și regândi strategiile pentru a se adapta la noul context complet disruptiv. 

Conferința face parte din seriile de evenimente marca Doingbusiness.ro, fiind o platformă unică de dezbateri și discuții top-to-top, la care lideri din companii de renume participă pentru a găsi insight-uri și soluții la probleme reale și a învăța din studii de caz si exemple practice. 

Ediția CEO Conference 2022 are ca temă Winning the Uncertain: cum pot face față business-urile valului uriaș de schimbări apărute în ultimii ani și cum este necesar să-și recalibreze modelul operațional pentru a se pregăti de un viitor din ce în ce mai disruptiv. 

ADVERTISING

Ritmul schimbărilor globale din ultimii câțiva ani și mai ales din perioada de la începutul pandemiei, este fără precedent. Viteza cu care se derulează și impactul lor este incomparabil cu ceea ce business-urile erau obișnuite să gestioneze cu ani în urmă. De la repercusiunile războiului din Ucraina și instabilitatea financiară pe care a generat-o, “războaiele” economice între tari, schimbările sociale și profesionale profunde provocate de pandemie, la amenințările cibernetice și dificultatea companiilor de a găsi forța de muncă, nevoia de transformare digitală rapidă și toate acestea în contextul “green deal”-ului european. 

Cuvântul de ordine este incertitudinea. Felul în care liderii se vor mobiliza pentru a face față tuturor acestor factori disruptivi și pentru a capitaliza momentul prezent este ceea ce le va asigura business-urile pe termen lung.

Dumitru Ion, Managing Partner, DoingBusiness.ro
ADVERTISING

Prima temă principală ”The CEO Moment – leadership in vremuri incerte” va pune în discuție contextul global al acestei perioade. În cadrul său, se vor aborda subiecte precum: 

  • Management de criză
  • Evoluția financiară a piețelor, a inflației, crizei energetice și a lanțurilor de distribuție, precum și riscurile geopolitice provocate de războiul din Ucraina
  • Ce este cel mai important? Prioritățile pentru CEO în acest ‘next normal’ – managementul riscului, reziliența și potențial de creștere, în contextul reglementarilor legislative climatice
  • Cum pot companiile să atragă și să rețină angajați cu potențial, dat fiind noul stil de lucru post-pandemic 

Cea dea doua temă majoră este ”Managementul transformărilor tehnologice care aduc valoare”felul în care liderii își pot pregăti business-ul pentru transformare profundă pe termen lung. Printre subiectele pe care le vor acoperi invitații se numără: 

ADVERTISING
  • Cum se conduce o transformare profundă 
  • Evoluția de la ”Supply chain” la “Supply web”
  • Siguranța cibernetică in business 

Printre speakeri se numără: Anna Akhalkatsi, Country Manager for Romania and Hungary, Europe and Central Asia, World Bank; Bogdan Putinică, General Manager, Microsoft Romania; Florin Popa, Director B2B, Orange Business Services; Lucian Enaru, Country General Manager Romania & Moldova, Schneider Electric; Daniel Ortiz, Director General, Enel X Romania; Costin Avram, General Manager, Crystal System, iar chairman al evenimentului este Marius Perșinaru, Managing Partner, Channel Advisors - CEO, Antreprenor & Consultant Strategic și Organizațional, cu vastă experiență în mediul de business local și regional.

Agenda completă a conferinței poate fi consultată pe www.ceoconference.ro.  

Participarea se face pe baza de invitație, fiind necesară înregistrarea online în prealabil pe pagina evenimentului. 

Partenerii evenimentului sunt: Microsoft Romania, Orange Business Services, Schneider Electric, Enel X Romania, Crystal System, Strauss Romania, The World Bank Office in Romania, cu sprijinul Ambasadei Sustenabilității în Romania.

Promovarea evenimentului este susținută de partenerii media: Agerpres, Cariere, CFnet, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, București Business, Transilvania Business, SpotMedia, Spațiul Construit, SoftLead, Jurnal de Craiova, Ziarul de Iași, Iași Fun. 

Despre CEO Conference – Shaping the Future

CEO Conference – Shaping the Future este o platforma de dezbateri și networking dezvoltată de DoingBusiness.ro, unde liderii marilor companii pot discuta idei de business, transformare organizațională și noi modele de business, inovații, tehnologii avansate și modele noi de creștere în fața unor schimbări fără precedent.

La CEO Conference invitam CEO ai companiilor locale și regionale, investitori, decidenți, specialiști în inovație, consultanți strategici de business pentru a schimba experiențe și idei, a iniția parteneriate și a discuta cazuri reale de transformare a afacerilor.

Despre Doingbusiness.ro

DoingBusiness.ro este o companie specializată în dezvoltarea afacerilor care încorporează un portofoliu de publicații premium, evenimente de business, servicii de direct marketing și telesales, soluții și  instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania într-un mediu aflat în schimbare accelerată, transformări organizaționale, influențat de tehnologii disruptive.