Cea de-a IV-a ediție a conferinței „Smart Building and Innovation in Real Estate”. Află de la profesioniști din importante companii care sunt principalele noutăți și tendințe în ceea ce privește clădirile inteligente

Smart-Building-and-Innovation-in-Real-Estate

BusinessMark și EnergyPal invită liderii din domeniu la cea de-a patra ediție a evenimentului „Smart Building and Innovation in Real Estate„, care va avea loc pe 4 iunie 2024, la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul va fi structurat în patru segmente de prezentări și discuții, în cadrul cărora vor fi abordate următoarele teme:

  • ESG și sustenabilitatea în clădiri inteligente, impactul managementului energetic și modelele de smart buildings în retail, subliniind interesul crescând pentru soluții inovatoare și sustenabile în sectorul imobiliar.
  • Soluțiile smart industrial și logistics, incluzând parcuri logistice, contorizare inteligentă și depozitare inteligentă, subliniind interesul crescând pentru eficientizarea și automatizarea proceselor în sectorul industrial și logistic.
  • Cum AI si IoT pot optimiza sistemele HVAC, economisind energie și îmbunătățind securitatea cibernetică, și cum datele mari colectate din clădirile inteligente pot prezice tendințe, îmbunătăți eficiența și crea medii de lucru și de viață adaptabile.
  • Progresele tehnologice în sistemele de automatizare a clădirilor (BAS) și finanțarea proiectelor de modernizare sustenabilă, subliniind importanța automatizării și a soluțiilor financiare inovatoare pentru clădiri mai eficiente și ecologice.
ADVERTISING

Aceste subiecte vor oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra inovațiilor și provocărilor din domeniul imobiliar și construcțiilor.

Au confirmat prezența la eveniment, în calitate de speakeri:

  • Lucian Bălașa, Manager Tehnic, Nhood România
  • Lucian Anghel, Fondator și CEO, EnergyPal Romania și FMS
  • Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks
  • Ruslan Alov, Export Area Manager, CIRCUTOR
  • Dan Fleșariu, CEO, Wiren Romania 
  • Romulus Andrei, Director, Departamentul Finanțări Structurate, Banca Transilvania – Centrul Regional București
  • Adrian Bălăoi, CEO, Frigo Consult Tehnic AB
  • Marius Luțan, Area Manager România și Bulgaria, Clivet S.p.A, 
  • Dan Mocanu, VP of Organizational Development, Facilities Management Services și EnergyPal
  • Adrian Bălăoi, CEO, Frigo Consult Tehnic AB
  • Daniel Pană, Chief Operating Officer, Facilities Management Services și EnergyPal
ADVERTISING

Evenimentul „Smart Building and Innovation in Real Estate" este dedicat companiilor din producție, logistică, imobiliare, retail, servicii medicale, hoteluri și parcuri industriale, oferind o platformă unică pentru descoperirea celor mai recente tendințe și soluții inovatoare în domeniul clădirilor inteligente.

 Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului sau să scrieți la adresa office@business-mark.ro. Ultimele bilete sunt disponibile la prețul standard de 600 RON + TVA, iar grupurile beneficiază de până la 20% reducere, in funcție de numărul de participanți înscriși.

ADVERTISING

Eveniment organizat de BusinessMark & EnergyPal

Partener de monitorizare: MediaTrust

Parteneri media: Spotmedia.ro, Finzoom, Cariere, Financial Market, Ziarul Bursa, Debizz, Daibau, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Global HR Manager, Global Manager, EventsMax, Revista Piața, Transilvania Business, Business Voice România, spațiulconstruit.ro, PRwave, proidea, ibuild, eurourbanism.ro, depozitinfo.ro, birouinfo.ro, Logistic Post, angajatorulmeu.ro, Digital Business, Economistul, Club Economic, România Durabilă

Despre EnergyPal

EnergyPal revoluționează proprietățile comerciale cu o soluție energetică completă care reduce drastic costurile și ineficiențele, îmbunătățește transparența operațională și sporește atractivitatea proprietății prin certificări verzi și practici conforme cu ESG.

Misiunea noastră este de a dezvolta și implementa soluții energetice inovatoare și durabile în clădiri, sporind eficiența și durabilitatea acestora.

Echipa noastră, cu peste un deceniu de experiență în managementul energiei și asistență tehnică, este specializată în managementul energiei, contorizare inteligentă, HVAC, automatizări, iluminat și întreținere preventivă și predictivă, oferind soluții care reduc semnificativ costurile de operare, crescând în același timp siguranța și confortul.

Despre BusinessMark

Din 2013, BusinessMark organizează evenimente business, în principal ”concept propriu”, dedicate unei arii largi de industrii și domenii profesionale. În plus, organizează evenimente construite pentru parteneri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor.

BusinessMark își dorește să își pună ”amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producă un impact concret. Îți propune să creeze contexte pentru schimb de experiență și idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.