Cauți spații de birouri de închiriat? Alege un centru de business modern, în centrul orașului București: H Private!

Cauți spații de birouri de închiriat? Alege un centru de business modern, în centrul orașului București: H Private!

Ca pol de business, Bucureștiul oferă o mare varietate de spații de birouri și un stoc considerabil de clădiri care se adresează exclusiv companiilor care au nevoie de un spațiu în care să își desfășoare activitatea. 

Dar spre deosebire de oferta pe segmentul de leasing convențional,  oferta pe zona de centre de afaceri, unde companiile pot închiria spații de birouri moderne servisate și complet echipate în condiții mai flexibile, este limitată și majoritatea locațiilor de acest gen nu corespund întru totul nevoilor actuale ale profesioniștilor activi în câmpul muncii.

De aceea, Hagag Development Europe a creat H Private - un concept inedit care funcționează ca un “one-stop-shop” pentru companiile din toate domeniile și care propune chiriașilor săi spații de birouri noi, moderne și amenajate, în cadrul unui centru de afaceri full-service, localizat într-o clădire cu personalitate proprie și valoare de patrimoniu, chiar în centrul capitalei.

ADVERTISING

Bucură-te de toate facilitățile moderne concepute exclusiv pentru afacerea ta!

Acum poți să te bucuri de o locație ultracentrală și de cadrul ideal pentru ca afacerea ta să crească și să se dezvolte armonios, la doar un click și o vizită distanță: H Private Arghezi - un centru de afaceri modern, aflat în centrul Bucureștiului, cu servicii premium, gândite să răspundă tuturor necesităților tale de business. Aici poți închiria unul sau mai multe spații de birouri private și poți beneficia, în același timp, de o atmosferă de lucru creativă.

birouri-de-inchiriat-hprivate

H Private Arghezi deține toate atuurile și oferă toate serviciile pentru ca business-ul tău să prospere:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  • Birouri private
  • Săli de conferință
  • Găzduire sediu social
  • Birou virtual
  • Business lounge și zone de relaxare
  • Business concierge
  • Community manager

Spațiile de birouri sunt disponibile în diverse configurații, începând de la birouri individuale 20 de metri pătrați și până la birouri de 70 de metri pătrați, cu posibilitatea de a face ușor saltul către o schemă de leasing convențional, pe unul dintre etajele superioare ale clădirii de birouri H Tudor Arghezi 21 - unde se află Centrul, în cazul unei extinderi accelerate a business-ului și implicit a echipei. 

Toate spațiile de lucru disponibile spre închiriere în H Private Arghezi, precum și cele de tip open space de la etajele superioare abundă de lumină naturală, birourile private fiind deja amenajate și echipate cu mobilier ergonomic funcțional. 

sali-sedinta-hprivate

Centrul de business oferă, ca produs de sine stătător accesibil nu doar chiriașilor, ci și publicului extern, săli de conferință moderne, pretabile atât pentru reuniuni mai restrânse, cât și pentru prezentarea noilor direcții de dezvoltare a companiei, în fața unei audiențe mai generoase. Toate sălile sunt dotate cu internet rapid, Wi-Fi și ecran LCD interactiv.

ADVERTISING

Alege să îți relochezi biroul într-un centru de afaceri unic în București!

Oferă-i business-ului tău cadrul ideal în care poate prospera și atinge succesul. Pe lângă o varietate de spații de birouri de diferite dimensiuni, săli de conferință și un business lounge avangardist, toate proiectate pentru a oferi o armonie perfectă între funcționalitate și estetică, H Private Arghezi este un spațiu de birouri care inspiră și care te așteaptă cu o atmosfera caldă și primitoare.

Mai mult decât atât, locația ultracentrală, chiar în inima Bucureștiului, favorizează un acces facil la diferite instituții și sucursale bancare, dar și la o varietate de restaurante și magazine. În plus, zona este extrem de bine conectată la transportul în comun, atât la cel de suprafață, cât și la metrou. 

Centrul dispune de acces securizat, sisteme de supraveghere CCTV și pază 24/7, astfel încât tu să te simți în siguranță nu doar în timpul orelor de program, ci și atunci când lucrezi până târziu.