Cardurile Up Cadou vor putea fi folosite și pentru alimentarea în benzinăriile OMV Petrom

Up Cadou

Up România, unul dintre principalii emitenți de beneficii și soluții pentru piața muncii din România, a încheiat un parteneriat cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, care va permite utilizatorilor de carduri Up Cadou alimentarea în cele 568 de benzinării OMV și Petrom din România. 

Up România și OMV Petrom au un parteneriat reușit încă din 2015 pentru acceptarea tichetelor cadou pe hârtie, OMV Petrom fiind în top 10 parteneri preferați de către beneficiarii Up România. Extinderea acestei colaborări pentru cardul cadou reflectă tendința utilizatorilor Up de a migra spre varianta digitală a tichetului cadou, Up România înregistrând în acest sens un număr foarte mare de cereri din partea beneficiarilor pentru a putea folosi cardul Up Cadou în stațiile de alimentare OMV și Petrom. De altfel, peste 70% dintre companiile client Up România care acordă beneficii au intenția de a trece de la hârtie la carduri în următoarea perioadă. 

ADVERTISING

Platforma Up Achiziții

De asemenea, Up România și OMV Petrom, prin intermediul platformei Up Achiziții, au un parteneriat din 2019 care le oferă companiilor client, în special IMM-uri, carduri carburant ce le aduc numeroase beneficii: reduceri la pompă, carburant de cea mai bună calitate și o rețea extinsă de benzinării în toată țara. 

Dacă facilitatea de card carburant oferit IMM-urilor prin platforma Up Achiziții a venit ca un răspuns la dificultatea afacerilor mici și mijlocii de a-și găsi furnizori potriviți la prețuri avantajoase, utilizarea cardului Up Cadou pentru alimentarea în benzinăriile OMV Petrom vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor noștri care în vara aceasta vor porni la drum. Cum este sezonul vacanțelor, beneficiarii de carduri Up Cadou vor profita la maximum de această nouă posibilitate”

Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group
ADVERTISING

Tichetele și cardurile Up Cadou pot fi acordate de către orice companie, indiferent de mărimea acesteia, iar acestea sunt neimpozabile atât pentru angajați, cât și pentru copiii minori ai acestora, dacă suma acordată nu depășește 150 de lei de persoană. În plus, valorile acordate în tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii. 

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Prezent în peste 30 de ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

ADVERTISING

www.up.coop

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor: 

  • Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii - tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță, Up Cultură, tichete de creșă
  • Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
  • Servicii dedicate comercianților
  • Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială –  tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță
  • Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM - platforma Up Achiziții.

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇