Blue Air introduce 15 rute noi de pe Aeroportul din Cluj

Blue Air introduce 15 rute noi de pe Aeroportul din Cluj

Blue Air va introduce 15 rute noi în orarul de vară 2021 care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa, potrivit unui comunicat al companiei, remis luni.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe şi o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

ADVERTISING

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfăşoară campania Clujul Zboară cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către şi dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinaţii incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locaţii surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele şi domnişoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.

ADVERTISING

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business.

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇