Atunci când ai un blocaj financiar poți apela cu încredere la SmileCredit

Atunci când ai un blocaj financiar poți apela cu încredere la SmileCredit

Faptul că nu avem în totalitate control asupra a ceea ce urmează să se întâmple ne poate pune deseori în situații dificile, din care cu greu putem ieși pe cont propriu. Pentru problemele de natura financiara, Smilecredit iți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Indiferent de motivul sau scopul pentru care ai nevoie de bani, aici găsești servicii, sub diferite forme care să te ajute să scapi de griji și stres. 

Alege soluția Smilecredit sub forma unui credit de nevoi personale și te bucuri de nenumărate avantaje. Intră pe site, descoperă care sunt acestea și aplica acum!

Ce reprezintă un credit de nevoi personale?

O metoda de finanțare prin care oricine poate acoperi valoarea financiara a unor necesitați zilnice, lunare sau anuale. Mai exact, aceasta soluție se adresează acoperii taxelor pentru studii, medicale, profesionale sau chiar anumitor achiziții uzuale, de la chestiuni materiale, la călătorii și nu numai. Ceea ce este foarte avantajos la un credit de nevoi personale de la Smilecredit este faptul că nu vă trebui să justifici în ce scop vei direcționă sumele primite. Ai libertatea să investești în orice dorești, respectarea intimității fiecărui client făcând parte din deviza instituției. 

ADVERTISING

Ce avantaje îți oferă aceasta metoda de finanțare?

Există nenumărate aspecte care sunt configurate în așa fel încât să fie în favoarea clientului. De la modul de aplicare și criteriile de acordare, la analiza fiecărei solicitări, toate sunt configurate în așa fel încât șansele că majoritatea celor care cer acest serviciu să îl și primească să fie cât mai mari. 

Așadar, pentru a fi eligibil pentru un astfel de împrumut trebuie să îndeplinești doar trei condiții de baza. Să fii major, să ai o sursa de venit stabilă și să deții un cont bancar valid pe care să îți fie virat creditul și de pe care să poți achita ratele lunare. Recomandat ar fi, pentru a facilita procesul birocratic, numărul de cont indicat să fie același cu cel pe care încasezi lunar salariul sau pensia declasate că sursa principala de venit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Odată transmisă cererea, completată conform indicațiilor de pe site, banii vor fi virați în cel mai scurt timp. În cazul în care ai reușit să o trimiți în primele ore de program, atunci șansele că banii să fie virați în decursul aceleiași zile sunt foarte mari. Daca ai aplicat după prânz, spre exemplu, transferul va fi realizat în decursul următoarei zile lucrătoare. În acest fel vei putea rezolva chiar și acele probleme foarte urgente, care nu suportă amânare. 

Cum ajungi să semnezi un contract?

Întreg procesul este foarte simplu și poate fi realizat în doar câteva minute din confortul propriei case. Tot ceea ce ai de făcut este să accesezi pagina Smilecredit aferentă creditelor de nevoi personale și să îți creezi un cont unic de utilizator, în caz că nu ai deja unul. Mai apoi, vei selecta suma dorită, între 200 și 2.500 de lei, perioada contractuală, între una și 24 de luni, cât și data scadentă în care te angajezi să achiți rata lunară. Mai apoi, completezi formularul aferent cu datele personale solicitate, pui la dispoziție documentele necesare și transmiți cererea spre analiză. De aici se vor ocupa specialiștii Smilecredit care îți vor transmite un răspuns în cel mai scurt timp. 

ADVERTISING

Diferențe între Smilecredit și o instituție bancară clasică

Dat fiind faptul că Smilecredit este o instituție financiară nebancară, diferențele sunt foarte sesizabile și în favoarea clientului. Așadar, un prim aspect ar putea fi reprezentat de faptul că în materie de condiții ce trebuie îndeplinite pentru obținerea unui credit de nevoi personale, lucrurile sunt cu mult simplificate. Nu este nevoie de îndeplinirea unor condiții stricte, nu sunt necesare zeci de documente demonstrative și, cel mai important, motivul solicitării nu constituie un criteriu în ceea ce privește acordarea împrumutului.

Detaliile financiare reprezintă un factor la fel de important. Mai exact, politica Smilecredit a eliminat complet atribuirea de comisioane pentru diferite servicii. Așadar, nu va trebui să plătești pentru analiza dosarului, pentru administrarea creditului sau alte taxe suplimentare. De asemenea, beneficiezi de dobândă fixă constant. Indiferent de suma solicitată sau de durata contractului, dobânda va reprezenta mereu doar 1,1% din rata lunară. Deci, vei avea încă de la început o imagine clară asupra sumelor manipulate și, odată semnat contractul, nu vor mai putea apărea modificări.

Nu în ultimul rand, ai parte de flexibilitate și înțelegere. Nu doar că tu vei stabili detaliile standard, precum suma de împrumutat și perioada contractuală, ci ai posibilitatea să rambursezi anticipat oricând îți dorești, fără să suporți costuri suplimentare. În plus, dacă la un moment dat întâmpini probleme cu privire la achitarea ratei la termen, acest lucru nu va reprezenta o problemă atât timp cât dobânda și penalitățile sunt plătite la timp.