Asociaţia "Împreună pentru A8": Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova

Asociaţia "Împreună pentru A8": Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova

Reprezentanţii Asociaţiei „Împreună pentru A8”, care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, susţin că orice întârziere a proiectului reprezintă „o bătaie de joc” la adresa locuitorilor din regiune şi anunţă că vor monitoriza în acest an proiectele de infrastructură din zona Moldovei.

Vicepreşedintele Asociaţiei „Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi, a scris, duminică, pe Facebook, că în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructură în regiunea Moldovei, inclusiv cel privind autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

La câți noi kilometri de autostradă ne putem aștepta în 2021

„Vom fi foarte atenţi la activitatea celor de care depinde implementarea proiectelor de infrastructură în regiunea Moldovei. Asociaţia noastră nu va face niciun compromis politic în legătură cu A8. Mai important este să trecem Carpaţii spre Vest până în 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale„, a afirmat Cătălin Urtoi, vicepreşedinte „Împreună pentru A8”.

El a adăugat că orice întârziere a acestui proiect reprezintă „o bătaie de joc” la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc şi muncesc în regiunea Moldovei.

Autostrada Unirii este un proiect strategic de ţară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei şi care va duce la creşterea economiei naţionale”, au afirmat reprezentanţii Asociaţiei „Împreună Pentru A8”.

Ce înseamnă pentru România și pentru Moldova ciotul de autostradă inaugurat de președintele Iohannis

ÎMPREUNĂ PENTRU A8!Mulţumim celor peste 11.000 de prieteni care în 2020 au fost alături de asociaţia noastră!În 2021…

Posted by Catalin Urtoi on Sunday, January 3, 2021