Ai o pasiune pentru îngrijirea părului și vrei să faci din acest lucru o carieră? De Black Friday poți face achiziții inteligente pentru viitorul tău salon

Ai o pasiune pentru îngrijirea părului și vrei să faci din acest lucru o carieră? De Black Friday poți face achiziții inteligente pentru viitorul tău salon

Transformarea unei pasiuni într-o adevărată carieră este visul multor persoane, iar dacă îngrijirea părului este cel mai mare hobby al tău, atunci trebuie să faci demersuri în acest sens. Astfel, Black Friday îți oferă ocazia perfectă pentru a pune bazele propriului salon și pentru a-ți achiziționa principalele produse și echipamente de care vei avea nevoie în viitor. Așadar, dacă și tu aspiri la un astfel de business, însă nu știi de unde să începi, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante lucruri asupra cărora trebuie să-ți direcționezi atenția prima dată.

Iată ce produse trebuie să achiziționezi de Black Friday pentru viitorul tău salon:

1. Capete de manechin cu păr 

ADVERTISING

Orice expert în acest domeniu are nevoie constant să exerseze și să-și perfecționeze modul de a coafa, care, fără doar și poate, reprezintă cheia succesului. În acest sens, capetele de manechin cu păr sunt un instrument esențial atât pentru formarea ta profesională, cât și pentru antrenarea viitorilor angajați. Acestea îți permit să testezi tehnicile la care ai anumite îndoieli și pe care nu le stăpânești încă, fără a-ți face griji că ai putea greși pe un client.

2. Aparate de coafat 

Mai mult, într-un salon de hairstyling, aparatele de coafat sunt printre cele mai importante instrumente pe care le vei folosi zilnic. Fie că este vorba despre un ondulator, o placă de îndreptat părul sau un uscător performant, aceste echipamente trebuie să fie de înaltă calitate, pentru a oferi rezultate excelente și rapide. În plus, este bine să ai mai multe produse de acest tip, cu atât mai mult cu cât le cumperi când e Vinerea Neagră la Elena Petrache și prețurile sunt foarte mici. Astfel, dacă vrei să faci aceste achiziții, trebuie să știi că această campanie se va desfășura între 1 și 15 noiembrie la toate categoriile de produse. De asemenea, discounturile vor fi între 15% - 25%, motiv pentru care nu trebuie să ratezi această oportunitate unică din an.

ADVERTISING

3. Produse de îngrijire pentru păr 

De asemenea, trebuie să știi și faptul că succesul unui salon nu depinde doar de echipamentele folosite, ci și de produsele de îngrijire pentru care optezi. Un păr sănătos este baza oricărei coafuri reușite, așa că investiția în astfel de lucruri de calitate, profesionale, este esențială. Ai nevoie de stocuri destul de mari de șampoane și de balsamuri, care să nu deterioreze podoaba capilară și să-i ofere strălucirea și vitalitatea de care are nevoie. În plus, trebuie să completezi lista și cu măști și tratamente, care contribuie semnificativ la îngrijirea părului viitoarelor cliente. 

ADVERTISING

4. Produse de styling 

Fie că este vorba despre un look casual sau o coafură pentru un eveniment important, produsele de styling sunt și ele esențiale pentru ca rezultatele să fie de durată și să arate impecabil. De la fixative profesionale, la spume care oferă volum sau geluri pentru definire, gama trebuie să fie variată și la o calitate superioară. Nu uita că ele se consumă rapid, mai ales dacă vei avea multe cliente, motiv pentru care este recomandat să-ți faci un stoc destul de mare.

5. Piepteni și perii profesionale 

Nu în ultimul rând, un hairstylist are nevoie și de ustensile de încredere, precum ar fi pieptenii și periile profesionale. Acestea vor fi folosite în fiecare zi și trebuie să te pregătești cu modele variate, întrucât diferitele tipuri de păr vor cere diverse modele ale acestor instrumente.

În concluzie, dacă pasiunea ta pentru îngrijirea părului este foarte mare, Black Friday îți oferă ocazia perfectă pentru a face achiziții inteligente și pentru a te pregăti de deschiderea propriului salon. Tu când intenționezi să-ți transformi visul în realitate?