Afaceri de 1,5 milioane de euro pentru o companie imobiliară de lux din București, zona de nord

Afaceri de 1,5 milioane de euro pentru o companie imobiliară de lux din București, zona de nord

ANG Luxury Properties, companie imobiliară de lux, face bilanțul primilor 10 ani pe piața din România și consemnează schimbările majore prin care a trecut domeniul în această perioadă. Compania estimează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro pe fondul creșterii interesului românilor pentru locuințe mai bune, cu facilități premium.

ANG Luxury Properties a sărbătorit primii 10 ani pe piața din România și cu un team building în Dubai. A fost, totodată, și un eveniment de consemnare a succesului din ultima jumătate de an, în care toți cei 20 de consultanți au avut încasări de peste 50.000 de euro. Și alegerea locației a fost în spiritul companiei: experiențe ieșite din comun pentru oameni care vor mai mult.

ADVERTISING

Odată cu sărbătorirea celor 10 ani, ANG Luxury Properties remarcă, despre piața imobiliară premium, că românii sunt din ce în ce mai educați din punctul acesta de vedere și încep să aprecieze diferit nivelul de pregătire al unui consultant imobiliar. În topul cerințelor clienților predomină locația, suprafața generoasă (de peste 200 de metri utili), finisajele de calitate, vederea amplă și cât mai mult privacy. Și aceasta este o trăsătură importantă a pieței în care cumpărătorii români știu exact ce vor de la viitoarea locuință și sunt dispuși să plătească pentru calitate fără compromisuri.

În prezent, în portofoliul ANG Luxury Properties există trei proiecte ale căror finisaje sunt greu de găsit în restul țărilor din Europa. Un exemplu în acest sens este Rahmaninov Residence, cel mai luxos proiect din nord-estul Europei – complexul din categoria super premium se întinde pe o suprafață construită de 23.000 mp, dispusă pe 6 etaje cu 3 scări de acces și se află în vecinătatea numeroaselor facilități renumite din nordul Capitalei. Proiecte ca acesta au poziționat dezvoltarea companiei pe un trend ascendent, cu o poziționare în vârful clasamentului agențiilor imobiliare de lux.

ADVERTISING

„Odată cu acest moment al bilanțului, marcat și de un team building excepțional în Dubai, unde te poți caza la etajul 38, poți închiria un Rolls-Royce și să faci o petrecere pe yacht, am ajuns într-un punct important al dezvoltării pieței din România și a noastră ca jucător de top. Vorbim de 10 ani de dezvoltare a echipei, a felului în care abordăm acest business, dar și în relația cu clienții noștri. Suntem acum în punctul în care pot spune că în zona de luxury nu avem concurență, de la lifestyle și nivel de pregătire până la proiectele în care vindem clienții de care ne ocupăm. Pentru noi echipa e mai mult decât o «echipă» – suntem o forță.

ADVERTISING

Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, de pe o parte, că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Despre ANG Luxury Properties

ANG Luxury Properties a fost fondată de Alexandru și Nicoleta Manea în 2011 și este o agenție imobiliară care deservește cumpărători și vânzători de proprietăți de lux din zona de Nord a Bucureșitului. Agenția este formată dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați cu o performanță de peste 15 milioane de euro vânzări totale și 150 de milioane de euro în listări active. Agenția încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.