5 lucruri de investit în timpul unei perioade de stagnare economică

Când piața crește, este ușor să uităm că ceea ce merge în sus poate, de asemenea, să și coboare foarte ușor. Dar încetinirile economice tind să fie ciclice, ceea ce înseamnă că o altă recesiune este foarte probabilă și în viitor. Indiferent dacă se apropie rapid sau este încă departe, este înțelept să fii pregătit pentru această eventualitate. În acest fel, nu veți participa la panică. Iar pentru a vă calma nervii chiar acum relaxați-vă înaintea rolelor rotative de pe https://cazinou-slotv.com/.

Stocuri din sectorul de bază

În timpul unei perioade de stagnare economică, ați putea fi înclinat să renunțați la acțiuni, dar experții spun că este mai bine să nu fugiți complet de acestea. Când restul economiei se află pe un teren de neclintit, există adesea o serie de sectoare care continuă să avanseze și să ofere investitorilor randamente constante.

ADVERTISING

Deci, dacă doriți să vă ieșiți profitabili din aceste perioade dificile, luați în considerare investițiile în sectoarele sănătății, utilităților și bunurilor de larg consum. Oamenii vor cheltui în continuare bani pentru îngrijiri medicale, obiecte de uz casnic, electricitate și alimente, indiferent de starea economiei.

Stocuri de dividende fiabile

Investiția în acțiuni de dividende poate fi o modalitate excelentă de a genera venituri pasive. Când comparați acțiunile de dividende, unii experți spun că este o idee bună să căutați companii cu rate scăzute de datorii/capitaluri proprii și bilanțuri solide.

ADVERTISING

Imobiliare

Prăbușirea pieței imobiliare din 2008 a fost un coșmar pentru proprietarii de case, dar s-a dovedit a fi un avantaj pentru unii investitori imobiliari. Atunci când avem de a face cu o recesiune și valorile casei scad, putem vorbi despre o oportunitate de cumpărare a proprietăților pentru investiții. Dacă puteți închiria proprietatea unui chiriaș de încredere, veți avea un flux constant de venituri în timp ce ieșiți din recesiune. Odată ce valorile imobiliare încep să crească din nou, puteți vinde cu profit.

ADVERTISING

Metale prețioase

Metalele prețioase precum aurul sau argintul tind să funcționeze bine în timpul încetinirii pieței. Dar, din moment ce cererea pentru aceste tipuri de mărfuri crește adesea în timpul stagnațiilor, prețurile lor cresc de obicei, de asemenea.

Investiți în sine

Dacă sunteți disponibilizat în timpul unei stagnații, puteți reveni investind în sine. Ați putea să vă întoarceți la școală pentru a dobândi cunoștințe suplimentare sau abilități care v-ar putea ajuta să obțineți un mai bun loc de muncă.

Iar pentru o formă de relaxare și poate chiar venit adăugător, puteți vizita SlotV și roti rolele sloturilor profitabile. Ca exemplu a unuia dintre ele este Book of dead. Înainte spre câștiguri!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇