3 beneficii pe care le poți avea la deschiderea unui cont bancar online

3 beneficii pe care le poți avea la deschiderea unui cont bancar online

Trăim într-o lume digitală care se mișcă și se schimbă cât ai clipi din ochi. În ultimii ani, multe industrii au cunoscut schimbări inovatoare în modul în care clienții interacționează cu brandurile și modul în care companiile gestionează operațiunile de afaceri de zi cu zi. Acest lucru s-a putut observa cu adevărat și în domeniul bancar personal.

Pentru unele persoane, băncile și instituțiile financiare pot părea relicve dintr-o altă epoca, dar adevărul este că băncile orientate spre viitor îmbrățișează cu nerăbdare trecerea la digitalizare, cum este cazul și OTP Bank.

La momentul actual, OTP Bank permite consumatorilor să aplice pentru un cont curent în lei direct de pe site-ul web, fără a mai fi necesară deplasarea la o sucursală în apropierea casei. Desigur, varianta tradițională de deschidere a unui cont bancar a rămas încă în picioare, dar alternativa online pare că devine cu atât mai populară, cu cât oamenii își dau seama de confortul pe care-l oferă astăzi tehnologia.

ADVERTISING

Iată ce beneficii îți aduce deschiderea unui cont bancar online la OTP Bank:

  1. Ai cont bancar și card bancar cu zero costuri

Cu un cont curent personal deschis la OTP Bank poți depune bani, poți face transferuri, poți retrage numerar de la un ATM, poți plăti facturi și te poți ocupa de toate tranzacțiile bancare, fie personal la o sucursală, la un bancomat, fie prin aplicația de mobile banking.

Dar cu Pachetul OTP Lejer solicitat online, ai mai mult decât un cont bancar. Ai:

  • ZERO comision la toate conturile curente deschise la OTP Bank - nu plătești pentru administrarea lor;
  • ZERO comision de emitere și administrare pentru orice card de credit solicitat de la OTP Bank;
  • ZERO costuri de retragere de numerar de la orice ATM din România (nelimitat) și la două retrageri de numerar lunare de la orice ATM din străinătate;
  • ZERO costuri la plata cu mobilul prin aplicațiile Google Pay și Apple Pay.
  1. Poți folosi internet și mobile banking pentru gestionarea eficientă a contului tău curent
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Serviciile bancare digitale (internet și mobile banking) au fost definite ca o extindere a facilităților tranzacționale la clienți de către băncile orientate spre viitor prin diverse canale digitale securizate. Cea mai importantă diferență între digital banking și banking-ul tradițional este că întreaga relație dintre client și bancă poate fi gestionată exclusiv digital, fără a fi nevoie să viziteze nicio locație fizică.

Pentru folosirea serviciilor de internet banking și mobile banking de care te bucuri la deschiderea unui cont bancar cu Pachetul OTP Lejer, ai:

  • ZERO costuri de administrare pentru serviciile de internet banking (OTPdirekt) și mobile banking (SmartBank);
  • ZERO comision de procesare pentru plățile în lei, intra și interbancare către orice instituție financiară din România, prin intermediul OTPdirekt;
  • ZERO costuri pentru administrarea serviciului de notificare prin SMS (Control Cont și Control Card).
ADVERTISING

Cu serviciile bancare digitale de la OTP Bank poți plăti facturi, poți face transferuri și plăți online, ai acces la extrasele de cont și poți deschide depozite online prin aplicațiile de internet și mobile banking.

  1. Ai gratuitate la pachetul de cont curent OTP Lejer

Pachetul OTP Lejer este gratuit dacă îndeplinești două condiții:

  • Încasezi lunar un venit de 1.200 de lei în contul OTP Bank;
  • Efectuezi cel puțin o plată pe lună cu cardul bancar, cu telefonul sau prin Internet Banking.

Deschiderea unui cont bancar online aduce cu sine o serie de beneficii necesare pentru îmbunătățirea calității vieții consumatorilor. Serviciile bancare digitale permite clienților să își desfășoare cu ușurință, în mod sigur și convenabil activitățile bancare, fie că sunt acasă, la locul de muncă, în tren sau la mall; oriunde s-ar duce.

Deschide-ți acum Pachetul OTP Lejer online la OTP Bank!