Vopsitorie Suceava la standarde calitative? Încearcă la AutoDel!

Vopsitorie Suceava la standarde calitative? Încearcă la AutoDel!

De ceva vreme firma AutoDel oferă sucevenilor, dar nu numai lor, o gamă diversă de autoturisme și autoutilitare rulate, dar impecabil întreținute. Oricine își dorește o mașină de calitate sau poate un schimb de mașini se poate adresa cu încredere acestei firme, renumită pentru clienții mulțumiți care le-au călcat pragul, dar și pentru serviciile de calitate oferite. 

Și asta pentru că aici specialiștii din echipă se ocupă și de cele mai mici detalii pentru ca toată lumea să primească printre cele mai bune servicii, inclusiv mașini aduse la comandă sau servicii ITP. 

ADVERTISING

Mașini care arată ca ieșite din fabrică? Da, se poate 

Sigur că pasionații de mașini își vor dori calitate înainte de toate, dar pentru asta nu trebuie să își facă griji, deoarece absolut toate mașinile sunt testate și verificate din punct de vedere tehnic și estetic. Mai mult, în interiorul locației se află amplasată și o spălătorie, dar și o vopsitorie unde se pot face retușuri la nivel profesional. 

Astfel, specialiștii de aici utilizează vopsea de calitate înaltă care, cu ajutorul lămpilor UV redau mașinii culoarea strălucitoare inițială. 

ADVERTISING

AutoDel nu face rabat la calitate așa că a dotat atelierele de vopsitorie cu mașini profesionale și cabine de ultimă generație. Atât materialele, cât și consumabilele folosite în procesul de vopsitorie, dar și dispozitivele profesionale de șlefuit, își aduc aportul lor substanțial în realizarea unor execuții premium. 

Este un fapt cert că toate aceste operațiuni se desfășoară în conformitate cu specificațiile tehnice ale autoturismului. 

Ce servicii oferă această vopsitorie auto Suceava? 

Indiferent de ce marcă este, o mașină va arăta întotdeauna bine dacă este pusă în valoare de o culoare adecvată. Astfel, în cadrul serviciilor oferite de vopsitorie Suceava și în funcție de necesitățile mașinii, aceasta poate beneficia de un polish profesional, realizat cu mașini de polișat orbitale și consumabile premium. 

ADVERTISING

Se poate cere de asemenea vopsirea diverselor elemente de caroserie, dar și a micilor retușuri. De menționat este faptul că texturile și nuanțele de origine sunt reproduse unu la unu, adică perfect. Nimeni nu va sesiza diferența. 

Tinichigeria oferă servicii avansate de reparații 

Atelierele extinse de tinichigerie din cadrul service-ului AutoDel realizează lunar peste 300 de reparații. Vă puteți oricând adresa personalului specializat de aici pentru îndreptarea elementelor de caroserie și repararea structurilor de rezistență. 

O parte din serviciile oferite aici se referă la redresarea elementelor de structură a caroseriei, dar și procedee de sudură în puncte cu ajutorul gazului inert. 

Îndreptarea panourilor de caroserie și reparațiile elementelor din plastic sunt alte două servicii de care puteți beneficia în cadrul acestui atelier. 

Reprezentanță Hyundai doar la AutoDel 

Firma AutoDel este și reprezentanță Hyundai, punând la dispoziția celor interesați soluții personalizate, potrivite necesităților fiecăruia. Astfel, mașinile expuse la vânzare au specificații și dotări de siguranță standard care sfidează orice concurență. Atât consumul, cât și costurile sunt reduse substanțial și sunt potrivite pe gustul, dar și buzunarul fiecăruia. 

Pentru mai multe detalii și informații, dar și suport tehnic sau logistic puteți accesa pagina oficială de la AutoDel. 

Contact: contact@autodel.ro