Top 10 parcuri auto București-Ilfov

Top 10 parcuri auto București-Ilfov

Dacă îți dorești o mașină second-hand și nu știi de unde să o cumperi, află că alegerea unui parc auto specializat este cea mai bună opțiune.

Imaginează-ți că pe teritoriul țării sunt nenumărați samsari care practică o astfel de activitate, dar siguranța pe linie de documentație, cât și calitatea autoturismului, pot fi puse la îndoială în multe situații. 

De ce să alegi un samsar în care nu poți avea încredere 100%, când poți alege o variantă sigură prin care să achiziționezi mașina visurilor tale? 

Există multe parcuri auto care îți oferă consultanță specializată, căutarea și aducerea mașinii pe care o dorești, dar și alte servicii conexe acordate de profesioniști pregătiți în acest sens.

Care sunt cele mai bune parcuri auto din zona București-Ilfov?

  1. MCM Auto București, importator de autoturisme din Germania. Pentru mai multe detalii vizitează mcmauto.ro.
  2. Bam Bay Automotive, Auto rulate București, cu peste 4,200 de aprecieri a paginii de Facebook și care se ocupă cu vânzarea de mașini second hand, sistem de plata integrală sau în rate. Pentru mai multe informații referitoare la achiziția unei mașini second-hand, accesează site-ul lor, auto-rulate-bucuresti.ro.
  3. Starleasing, cu peste 40.000 de aprecieri a paginii de Facebook, pune la dispoziția clienților mașini din parcul auto propriu sau din parcurile auto partenere. Accesează starleasing.ro pentru mai multe detalii. 
  4. Auto Rulate București, cu aproape 25.000 de aprecieri ale paginii de Facebook, și care se ocupă cu vânzarea de automobile second hand. Mai multe informații găsești pe autorulatebucuresti.ro.
  5. BCCH Auto Switzerland, un dealer auto premium unde găsești cele mai luxoase mașini din România, îți oferă o multitudine de variante din care poți alege si servicii premium în timpul achiziției dar și post achiziție.  Mai mult decât atât, te bucuri de sprijin în procesele de finanțare, garanție extinsă, revizie gratuită, achiziție prin serviciul de buy-back, test drive, consultanță la înmatricularea mașinii, livrare în toată țara și test drive înainte de achiziție. 
  6. AutoRulate Leasing, aproape 67.000 de aprecieri ale paginii de Facebook. Comercializarea autovehiculelor utilizate în sistemul de leasing către companiile mari și multinationale. autorulateleasing.ro.
  7. Euro Leasing Automobile ce asigură acces la o gamă variată de servicii, printre care leasing și credit auto pentru persoane fizice și juridice, dar și alte servicii adiacente. Accesează pagina lor web pentru mai multe informații, euroleasing.ro.
  8. TST Auto Rulate, cu mai mult de 10.000 de aprecieri ale paginii de Facebook, tstautorulate.ro, achiziționarea unui autoturism rulat și servicii adiacente precum înmatriculare, asigurări. Opțiuni de finanțare prin firme partenere, atât persoanelor fizice cât și celor juridice.
  9. Tiriac Auto Rulate, peste 25.000 de aprecieri ale paginii de Facebook, tiriacauto.ro/ro/auto-rulate, Înfiinţată în anul 2007, ca parte a Grupului Ţiriac, compania Ţiriac Auto aduce pe piaţa românească o gamă variată de maşini noi și rulate, alături de produse și servicii de calitate superioară. Prin intermediul acestei divizii, se desfăşoară operaţiuni de cumpărare, vânzare, schimb auto, credit, leasing, RCA şi Casco, service auto, având ca puncte de lucru showroom-uri Ţiriac Auto în București, Brașov, Bacău, Constanța, Pitești și Oradea.
  10. RIN Auto Rulate,un parc auto ce se bucură de peste 6,300 de aprecieri ale paginii de Facebook, și o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor auto îți oferă posibilitatea de a achita în leasing,  dacă vrei să cumperi un autoturism pentru firma ta sau prin credit auto, cu rate fixe dacă ești persoană fizică.
ADVERTISING

De ce să îți achiziționezi mașina printr-un dealer auto?

Acum că ai văzut un top al celor mai cunoscuți dealeri auto din București, iată de ce să apelezi la serviciile acestora. 

Este evident că îți vei putea achiziționa mașina și singur, fără ajutorul acestora, însă dacă o vei face prin intermediul lor te bucuri de o multitudine de avantaje, în funcție de serviciile pe care fiecare dealer alege să ți le ofere a achiziție sau post achiziție. 

Spre exemplu la BCCH Auto Switzerland, îți oferim cele mai luxoase mașini din România la prețuri foarte bune raportate la calitatea acestora dar și alte servicii suplimentare precum:

  • Opțiuni variate din care să alegi direct din stocul nostru sau posibilitatea de a-ți aduce mașina din țările Uniunii Europene. 
  • Test drive - pentru ca tu să fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere pentru tine;
  • Soluții de finanțare - pentru a găsi împreună cu tine cea mai bună soluție de finanțare specifică, în cazul în care nu dispui de un buget suficient:
  • Garanție extinsă de până la 10 ani, pentru a te bucura de autoturismul tău pe termen lung, fără bătăi de cap;
  • Achiziția avansului prin serviciul de buy-back - îți vom cumpăra noi autoturismul vechi și tu vei putea achita avansul pentru noua ta mașină;
  • Revizie gratuită - pentru a te asigură ca mașina ta este în perfectă stare de funcționare, înaintea achiziției;
  • Livrare direct la adresa ta;
  • Consultanță în înmatricularea auto;
  • Transparență;
  • Asistență și servicii premium pentru flotele de mașini pentru business;
  • Sprijin în vânzarea mașinii tale, dacă îți vei dori să o vinzi ulterior.
ADVERTISING

Având în vederea multitudinea de avantaje de care poți beneficia achiziționând un autoturism prin intermediul unui deal auto cea mai bună soluție pentru a te bucura la maxim de noua ta mașină este să apelezi la experiența profesioniștilor. 

În acest mod vei fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere dar și că ești susținut în toate procesele de oameni cu experiență.