Închirierea unei mașini nu a fost nicicând mai simplă cu Go To Global Car

Închirierea unei mașini nu a fost nicicând mai simplă cu Go To Global Car

Serviciile de rent a car sunt tot mai populare în zilele noastre. Fie că vorbim de drumuri intraurbane sau extraurbane, serviciul rent a car este tentant. Ce-i drept este mai convenabil să închiriați pe termen mediu sau lung, pentru că în acest caz prețul per zi scade. Când o astfel de nevoie apare, nu uitați de Go To Global Car.

De la îndemn, la oferta de rent a car

Go To Global Car este recunoscută ca agenție de rent a car pentru cei care închiriază direct din aeroport, din Otopeni sau Băneasa. Este cu atât mai practic să optați pentru inchirieri masini Otopeni. Ajungeți în aeroport, nu vă mai preocupă drumul destul de costisitor de aici și până la următoarea destinație pe care o aveți pe listă. Mașina este gata pregătită și pusă la dispoziție pentru traseele stabilite.

ADVERTISING

Există destul de multe oferte pe această nișă și ceea ce face diferența se referă nu doar la preț, ci și la condițiile avantajoase. Go To Global Car vine cu oferte flexibile. Dacă veți avea curiozitatea să descoperiți aici oferta veți avea de ales între BMW, Renault, Skoda, unele dintre cele mai cunoscute mărci auto. Toate acestea sunt moderne și full dotate, în stare excelentă și vor ajunge la client cu rezervor plin, gata să fie circulate. Prețul de închiriere include și asigurarea necesară, asigurarea RCA, dar și full CASCO.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cine și cum poate închiria

Cei de la goto-globalcar.ro se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Cei care dețin firmă și au nevoie de mijloc de transport asigurat pentru echipă sau pur și simplu au nevoie să își facă apariția la meetinguri în mod cât se poate de profesional pot închiria convenabil de la Go To Global Car.

Unul din avantaje este că nu sunteți limitați la numărul de kilometri. Iar cei care au un animal de companie și doresc să-l transporte nu au nici din acest punct de vedere restricții. Cât despre prețuri, acestea diferă și sunt în funcție de tipul de autovehicul închiriat, dar și în funcție de numărul de zile pentru care doriți închirierea. Cert este că prețurile la această agenție de rent a car încep de la pragul de 20 de euro per zi.

ADVERTISING

Oferte personalizate

Un aspect ce face diferența în ofertele de rent a car se referă și la condițiile impuse de agențiile rent a car. Poate că nimic nu se compară cu flexibilitatea de care da dovadă aceasta. Cei de la Go To Global Car au o altfel de abordare. După ce completați minim de informații în pagina oficială, un agent preia cererea și revine cu o ofertă personalizată. Nu vă chinuiți să descoperiți care este prețul mai bun pentru voi, care sunt dotările de interes, căci și acestea pot fi consumatoare de timp și energie. Comunicați agentului toate preferințele și acesta revine cu o ofertă completă.

Detalii în pagina oficială - goto-globalcar.ro.

Contact:

Bld Aeroportului, România

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@goto-globalcar.ro