Din cauza cererii scăzute, Dacia reduce semnificativ prețurile mașinilor

Din cauza cererii scăzute, Dacia reduce semnificativ prețurile mașinilor

Dacia reduce semnificativ prețurile mașinilor și valoarea avansului pentru comenzi. Toate modelele pot fi cumpărate în acest moment cu prețuri reduse față de prețurile de listă.

În urma scăderii importante a cererii de autoturisme noi în Europa, inclusiv în România, producătorii auto au luat în considerare reducerea prețurilor, pentru a nu genera o acumulare a stocurilor, potrivit Profit.ro.

Dacia Spring înregistrează cea mai mare reducere a prețului, de 2.300 de euro.

Sandero Stepway, versiunea Extreme, este mai ieftină cu 1.600 de euro. Astfel, un Sandero echipat la nivel maxim poate fi cumpărat cu 16.860 de euro, față de aproximativ 18.500 de euro cât este prețul de listă.

ADVERTISING

Un Logan Prestige este mai ieftin în prezent cu aproximativ 800 de euro. La Duster, prețul este redus cu aproximativ 1.000 de euro, la versiunea superioară, iar Jogger beneficiază și el de un discount de 1.200 de euro, pentru o echipare Extrem+.

Dacia a redus și suma necesară pentru rezervarea unui automobil, respectiv avansul pentru comanda mașinii. De la 900 de euro, cât era anterior, acum clienții au nevoie de numai 299 de euro pentru a plasa o comandă.

Toate reducerile sunt oferite de Dacia pe site-ul de vânzări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇