Dezmembrări auto și piese second hand de la Wolcar

dezmembrari-auto-in-craiova_2

Parcurile de dezmembrări auto reprezintă una din cele mai bune soluții atât pentru cei care sunt în căutarea unor piese, cât și pentru cei care nu își mai pot folosi mașina.

Incapacitatea de a mai utiliza mașina se poate datora mai multor factori, dar piesele din interior încă se pot utiliza. Nu uita că nefuncționarea autoturismului nu înseamnă neapărat și cea a pieselor. 

Apelează la dezmembrări auto și piese second hand de la Wolcar! Dacă locuiești în Craiova sau în împrejurimi, Wolcar îți vine în ajutor cu piese second hand pentru autoturisme sau cu dezmembrarea auto.

ADVERTISING

Firma se ocupă cu aceste două servicii, incluzând unele dintre cele mai importante branduri de mașini. Clienții care sunt în căutarea pieselor pentru mașinile lor pot cu ușurință să caute pe site-ul vw-dezmembrari.ro toate serviciile de care au nevoie. 

Cauți un parc de dezmembrari VW Craiova? Wolcar este cel unde poți livra mașina către dezmembrare și de unde poți achiziționa de asemenea și piese second hand. Piesele corespund brandurilor Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, Porsche sau BMW.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Deși principalul serviciu este cel de dezmembrări, poți beneficia și de piese ideale pentru autoturismul pe care îl deții. 

Personalul specializat în service auto din cadrul Wolcar se ocupă cu dezmembrări, diagnoză computerizată cu teste de reprezentanță a brandurilor și teste Bosch pentru alte mărci, identificarea unor piese pe baza seriei de caroserie, testarea sistemului de frânare, verificarea suspensiilor, echilibrare dinamică, chiptuning, diagnosticarea sistemului electric, curățarea sistemelor de injecție și alimentare, reparații capitale ale motoarelor sau masă de îndreptat caroserii. 

ADVERTISING

Cu alte cuvinte, pe lângă dezmembrări auto și piese second hand de la Wolcar mai poți beneficia și de service auto specializat.

Dacă te afli în zonă și ai probleme cu mașina, poți face o vizită service-ului. Specialiștii și personalul calificat se vor ocupa în totalitate de mașina ta, respectând standardele de calitate. 

Piesele care vor fi date spre vânzare, sunt verificate tehnic, curățate, echipa asigurându-se că acestea funcționează perfect. Oricare ar fi piesa de care ai nevoie, poți fii sigur că va funcționa la calitatea ideală, fără să ai probleme cu mașina. Cei din zona Craiovei se pot baza în totalitate pe serviciile de la Wolcar! 

În cazul în care te afli într-o altă zonă a țării și dorești să vizitezi parcul auto, navighează pe site și caută piesele de care ai nevoie. Este posibil ca piesele pe care le cauți să nu fie disponibile, în acest fel vei merge fără rezultat la parcul de dezmembrări auto.

Autoturismele care corespund brandurilor de mai sus pot fi aduse oricând pentru a fi dezmembrate, piesele lor funcționabile fiind puse spre vânzare clienților doritori. 

Firma poate fi contactată prin formularul de contact de pe site, prin numerele de telefon afișate tot pe site sau prin intermediul adresei de e-mail wolcar@yahoo.ro.

Dacă ești în căutare de dezmembrări auto și piese second hand de la Wolcar, poți face o vizită parcului auto.