De ce să alegi anvelopele de vară Falken

De ce să alegi anvelopele de vară Falken

Industria auto este în continuă schimbare și introduce în permanență noi soluții. Această afirmație poate fi folosită și în contextul industriei anvelopelor. În trecut, anvelopele serveau doar ca suport pentru vehicul, fără ele conducerea ulterioară era imposibilă. Momentan, anvelopele pentru mașină sunt tratate nu doar ca un element care mărește confortul de conducere, ci și sporesc estetica vehiculului.

În fiecare an din ce în ce mai multe anvelope de vară, iarnă și toate anotimpurile apar pe piață, astfel mulți oameni se luptă cu problema alegerii celei potrivite. Prin urmare, am decis să te ajutăm în alegerea anvelopei potrivite prezentând renumitul brand – Falken. 

ADVERTISING

Brandul Falken – ce trebuie să știi

Falken este o companie japoneză care funcționează din 1983 și este specializată în producția de anvelope pentru autoturisme și camioane. În ciuda istoriei sale scurte, marca japoneză Falken a reușit să obțină o poziție înaltă în clasamentul anvelopelor de iarnă și all-season, câștigând astfel favoare și opinii pozitive în rândul șoferilor. 

Marca Falken se distinge prin faptul că este specializată în producția de anvelope care sunt utilizate pe piste de curse, totul datorită soluției inovatoare „Ultra High Performance”. Datorită numeroaselor teste, fiecare anvelopă Falken se distinge prin durabilitatea și calitatea sa ridicată, dar și prin faptul că oferă un raport calitate preț excelent.

ADVERTISING

De ce să alegi anvelope de vară Falken

O recomandare bună pentru anvelopele de vară Falken este recunoașterea de care se bucură brandul în rândul pasionaților de drift și sporturi cu motor. Aceasta este legată de istoria producătorului japonez, ale cărui anvelope de vară sunt prezente de mulți ani pe cele mai mari piste din lume.

Aceste anvelope vară Falken includ UHP sau Ultra High Performance. Acestea sunt anvelope care oferă aderență foarte mare, rezistență la abraziune și supraîncălzire, precum și parametri de condus ridicați.

Falken este, de asemenea, un brand care pune accentul pe ecologie. Tehnologiile care îmbunătățesc rezistența la rulare îți permit nu numai să cumperi anvelope de vară mai ecologice, ci și să economisești la facturile de combustibil!

ADVERTISING

De asemenea, merită menționat faptul că Sumitomo Rubber Industries se află în spatele producției de anvelope de vară Falken. Datorită acestui fapt, producătorul de anvelope pentru vară poate folosi cele mai noi tehnologii de materiale și, în același timp, poate rămâne complet independent.

Rating-uri excelente la teste pentru anvelopele Falken

Modelele de anvelope vară Falken participă de mulți ani la teste independente de anvelope. Atunci când achiziționezi anvelope noi de vară Falken, merită să acorzi atenție testelor de anvelope, deoarece acestea arată toți parametrii mai importanți ai unui model dat.

Ca exemplu, merită să arunci o privire mai atentă la apreciata anvelopă de vară Falken Azenis FK510 . Testul efectuat de prestigioasa revista Auto Zeitung a onorat anvelopele de vară ale producătorului japonez cu un rating „deosebit de recomandat”. În același an, anvelopa a ocupat primul loc la testul de anvelope ADAC.

De asemenea, compania Falken se poate mândri cu locul cinci în clasamentul anvelopelor de vară pentru sezonul 2022, pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild și este ocupat de Ziex ZE310 Ecorun din gama Falken. 

Modelul este perfect pentru suprafețe umede, fiind foarte rezistent la acvaplanare. Pe de alta parte, anvelopa de vară Falken se comportă foarte bine în testele pe pista uscată și udă, dar este o alegere bună și din punct de vedere economic, datorită prețului atractiv de achiziție.

Rezultatele testelor, la care participă anvelopele de vară Falken, sunt confirmate de multe opinii pozitive din partea șoferilor și confirmă nivelul de calitate și soliditate al anvelopelor.