Cele mai bune motociclete clasice: 6 recomandări

Cele mai bune motociclete clasice: 6 recomandări

Îți dorești o motocicletă performantă, avansată din punct de vedere tehnologic, cu design confortabil, manevrabilă, dar care să păstreze totodată caracteristicile stilului clasic? Ei bine, există anumite motoare care îmbină cu succes caracteristicile moderne cu specificațiile clasice. Acestea au o magie aparte, pe care o resimt doar cei pasionați de stilul fără vârstă, și oferă experiențe extraordinare, fiori de plăcere și note subtile de brutalitate. Dacă te atrag siluetele inconfundabile ale motoarelor clasice, iată care sunt unele dintre cele mai bune modele:

Triumph Bonneville T120

Putem spune că gama de motociclete Triumph Bonneville din zilele noastre păstrează multe dintre specificațiile motocicletelor emblematice din 1959, anul în care a apărut primul model Triumph Bonneville. Calitatea premium se poate observa în fiecare detaliu, iar elementele cromate ori din aluminiu șlefuit și liniile pictate manual pe rezervor  sunt o garanție a durabilității. Triumph Bonneville T120, care duce stilul clasic la cele mai înalte nivele de atitudine și individualitate, este o adevărată operă de artă și întruchiparea adevăratei motociclete britanice.

ADVERTISING

Acest model dispune de tehnologie modernă integrată ce include două moduri de pilotaj, ABS și accelerație ride-by-wire cu control adaptativ al vitezei de croazieră. Poziția deosebit de comodă de pilotaj face din Triumph Bonneville T120 motocicleta perfectă pentru plimbări scurte sau aventuri întinse pe mai multe zile.

Triumph Bonneville Bobber

Este o motocicletă care nu te lasă la greu, simplu de condus pe drumurile din oraș și din afara acestuia. Demnă de un model stindard în universul motoarelor clasice, Bobber are forme impunătoare, respectă caracteristicile de referință ale clasei și dispune de un motor în doi cilindri paralel de 1200 cc ce urcă în turații fără efort, dar cu un sunet inconfundabil. Motocicleta arată incredibil, iar sesiunile de condus oferă experiențe palpitante.

ADVERTISING

Ducati Scrambler Cafe Racer 2020

Un omagiu adus revoluției și spiritului liber, Scrambler Cafe Racer 2020 este o motocicletă cu personalitate. Cadrul albastru strălucitor iese în evidență sub rezervorul argintiu mat, în timp ce detalii precum oglinzile retrovizoare sau plăcuța de înmatriculare ne duc cu gândul la anii '60.

Harley-Davidson Heritage Classic 114

Producătorul american scoate pe piață unele dintre cele mai interesante modele de motociclete clasice. Heritage Classic 114 poate fi visul oricărui motorist. Stilul întunecat, mersul lin și aspectul modern al motorului Heritage Classic 114 stârnesc în mod sigur nostalgie și speranță.

ADVERTISING

Indian Chief Vintage

Mai mult decât un cruiser clasic, Indian Chief Vintage reprezintă o fereastră spre vremurile simple de odinioară, când oamenii aveau principii puternice și bine definite. Este o prezență remarcabilă, cu gențile laterale din piele veritabilă cu franjuri, rezervor în formă de picătură de apă, roți whitewall și faruri rotunde cromate. Însă, pe sub acest aspect clasic impresionant, motorul dispune de tehnologie de ultimă generație.

Yamaha XSR700 2019

Cu un design retro atrăgător specific producătorului Yamaha și caracteristici tehnice extraordinare, acest model este echipat cu tehnologia viitorului și oferă un omagiu trecutului. Yamaha XSR700 are un motor de 689 cc cu 2 cilindri în linie dezvoltă un cuplu liniar și puternic.

Cu siguranță vei îndrăgi modelele de motociclete clasice și avantajele pe care acestea ți le oferă! Au un stil inconfundabil, numeroase specificații moderne, un aspect fără vârstă, care inspiră încredere imediată și te ajută să trăiești experiențe de neuitat oriunde alegi să le conduci.