Auto rulate - calitate garantată de la AutoDel

Auto rulate - calitate garantată de la AutoDel

O mașină nu este doar un simplu mijloc de transport din punctul A în punctul B, ci și o alegere care indică gusturile celui care o conduce, în funcție de nevoile sale. 

Piața de profil este desigur suprasaturată de diverse modele, inclusiv ultimele apariții, dar și prețurile acestor autoturisme sunt, desigur, pe măsură în așa fel încât cumpărătorul obișnuit nu are prea multe opțiuni la îndemână. Sigur, mașina dorită se poate cumpăra și în leasing dar parcă suma plătită tot este prea mare. 

ADVERTISING

La fel ca telefoanele de firmă second-hand și mașinile pot fi achiziționate în același fel, fără ca asta să dăuneze proprietăților cu care mașina a fost dotată. Vorbim aici desigur despre auto rulate de la firma AutoDel, pe al cărei profesionalism se poate oricând conta. 

Ce înseamnă auto rulată 

Cu siguranță acesta este un termen destul de cunoscut, dar nu toată lumea știe exact ce înseamnă. 

O mașină rulată este cea care a fost folosită anterior, deci a trecut prin proba de foc a folosirii pe un termen ceva mai lung. În felul acesta se știe exact cum funcționează, mai ales la drum lung, cât combustibil consumă și alte specificații tehnice. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din acest punct de vedere este mult mai convenabilă achiziționarea unei mașini rulate decât a uneia noi, deoarece produsul a fost deja testat și i se cunosc atât plusurile, cât și minusurile. 

Următorul pas ar fi doar alegerea unui dealer cu experiență, autorizat în acest domeniu. În felul acesta eventualii cumpărători nu se vor păcăli cu o ofertă prea bună ca să fie și adevărată, pentru că pe piață sunt multe chilipiruri, dar acestea nu sunt întotdeauna și de încredere. 

AutoDel, dealerul pe care poți conta 

Prezent pe piața auto cu două showroom-uri, unul la Suceava și unul la București și cu o bogată experiență la activ, AutoDel se poate mândri cu cu peste trei mii de mașini vândute și cu mulți clienți mulțumiți. 

ADVERTISING

Pe pagina oficială AutoDelRulate orice viitor client poate să își caute mașina la care visează cu ajutorul unui simplu formular. 

Astfel, AutoDel oferă o gamă diversă de autoturisme și autoutilitare rulate, importate din majoritatea țărilor din Europa. Toate acestea, odată ajunse în țară, sunt supuse individual prin inspecții detaliate și eventual reparații impecabil executate înainte de a fi puse în vânzare. 

Astfel, fișa tehnică va prezenta exact starea în care este mașina. Iar dacă mașina nu este deocamdată în stoc, ea se poate aduce la comandă în funcție de preferințele personale. 

Avantajele cumpărării unei mașini rulate 

Nu numai faptul că se merge la sigur cu ajutorul unui dealer auto, dar și timpul economisit ar trebui să cântărească greu în favoarea achiziției unei mașinirulate. În plus, rămâi și cu bani în portofel, care pot fi folosiți pentru alte nevoi. 

AutoDel invită viitorii cumpărători și la un test drive gratuit pentru că o investiție pe termen lung trebuie să fie de nota zece. Iar aducerea unei mașini la comandă și consultanța oferită se numără și ele printre avantajele greu de refuzat. 

Mai multe detalii despre achiziții auto rulate și nu numai se găsesc pe site-ul oficial. 

Contact: contact@autodel.ro