Află ce piese auto poți cumpăra de la centrele de dezmembrări sau chiar de la Cupola Speed

dezmembrari-piese-auto_2

Multă vreme centrele de dezmembrări au fost blamate. Lumea vedea în acestea o soluție ieftină privind reparația unei mașini și știm cu toții cum e cu ironia aceea: ieftin nu este neapărat ceva bun. Și culmea, ajunge în cele din urmă să te coste mai mult. Însă, trecut-au acele vremuri. Poate că în primă fază unii au speculat piața, însă în cele din urmă această opțiune este cu adevărat o alternativă pentru piesele noi. 

Important de precizat este că nu orice tip de piesă auto este indicat să fie achiziționată de la centrele de dezmembrari auto. Așadar până la a spune că o astfel de alegere nu este tocmai bună, mai întâi de toate informați-vă despre ce tip de piese auto nu sunt niciodată de ales în varianta second hand. 

ADVERTISING

Ce cumperi și ce nu cumperi din centrele de dezmembrări 

Sunt câteva variante despre care trebuie să știți. În fond, centrele de dezmembrări care se respectă nici nu includ în oferte unele piese. Spre exemplu, anvelopele. O idee proastă să alegeți pe cele second hand, indiferent cât de bine credeți că vă pricepeți la calitatea acestora și să distingeți gradul de uzură. 

De asemenea, consumabilele nu vor fi alese din astfel de centre. Când sunt necesare plăcute de frână și discuri vă orientați numaidecât spre magazinele de nișă ce vă oferă piese auto noi. Același lucru îl vom spune despre bieletele de direcție. Sunt printre cele mai importante piese din sistemul de direcție. La fel ca și alte elemente de direcție, fie că este vorba de capete de bară sau de pivoți, nu trebuie să le achiziționați uzate. Niciodată! Riscul este că rugina să facă piesa să cedeze și deci să pierdeți direcția. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La această listă am mai putea trece, de asemenea, amortizoarele și nu numai. 

Totuși, când este o idee bună să apelați la ofertele centrelor de dezmembrări? Cupola Speed este unul din centrele de acest gen la care veți dori să apelați. Puteți căuta marca auto deținută, un filtru activ din pagină vă ajută să restrangeti căutările și să descoperiți imediat ce este disponibil în stoc. Veți găsi aici elemente pentru interior, de caroserie, piese pentru sistemul audio și nu numai. 

Marele avantaj aici este, desigur, accesibilitatea prețurilor. În plus, așa cum veți găsi și în pagina oficială www.dezmembrarisuceava.ro, orice achiziție făcută de aici vine la pachet cu garanție de 30 de zile. Asta este încă o dovadă a faptului că piesele comercializate aici sunt verificate înainte de a fi oferite clienților. În cazul în care este necesar, puteți face retur sau schimb de piese. 

ADVERTISING

Iar stocul destul de generos de piese auto regăsit aici este în avantajul publicului. Asta pentru că mașinile dezmembrate sunt cele cu an de fabricație începând cu 2003 și până la cele mai moderne. Pentru cei din Suceava comenzile pot fi ridicate direct de la locația parcului auto. Comenzile online, cu livrare oriunde în țară avantajează pe toți cei interesați de astfel de achiziții. Detalii în pagina oficială.