USR PLUS: La cum arată cifrele, riscăm să avem în următorii patru ani Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate

USR PLUS: La cum arată cifrele, riscăm să avem în următorii patru ani Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate

Alianţa USR PLUS afirmă că, la cum arată cifrele la nouă ore de la deschiderea urnelor în ţară, ”riscăm să avem în următorii patru ani Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate”.

Prezenţă firavă la vot. 25,30% dintre români au mers la urne până la ora 17.00

Formaţiunea face un apel pentru prezenţa la urne. ”La cum arată cifrele la nouă ore de la deschiderea urnelor în ţară, riscăm să avem în următorii patru ani Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate. Aceasta deşi miza este una uriaşă: alegerile de azi determină atât componenţa Legislativului, cât şi a viitorului Guvern. Şi, implicit, cum va fi viaţa în România în următorii ani.

ADVERTISING

Vrem o ţară ca afară sau una din care tot mai mulţi români pleacă? Vrem un trai decent în propria ţară şi trimitem în Parlament oameni capabili să atingă acest obiectiv sau îi lăsăm pe aceiaşi politicieni să ne decidă soarta?”, este mesajul transmis, duminică, de USR PLUS.   

Formaţiunea face un apel pentru prezenţa la vot: ”Luaţi cartea de identitate, masca, gelul dezinfectant şi pixul şi daţi o fugă până la secţia de votare. Miza este prea mare pentru a sta acasă”.   

Şi Dan Barna, liderul USR, aflat în izolare la domiciliu a postat un mesaj video în care îndeamnă românii să meargă la vot şi să-şi îndemne rudele şi cunoscuţii să facă la fel.   

ADVERTISING
Mergeți la vot!

Încă 4 ore cât pentru 10 ani.

Posted by Dan Barna on Sunday, December 6, 2020

La ora transmiterii acestei ştiri, prezenţa la urne este de doar 25%.   


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇