Decizia luată de Denis Alibec în ce privește o întoarcere la Farul Constanța

Decizia luată de Denis Alibec în ce privește o întoarcere la Farul Constanța

Gică Hagi și Farul Constanța îl doresc cu ardoare în această vară pe Denis Alibec, atacantul naționalei României la fotbal.

Patronul și antrenorul dobrogenilor, Gică Hagi a făcut un anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur, disputat pe o Arenă Națională cu record all-time de asistență.

Dorit și de Gigi Becali la FCSB, Alibec a anunțat deja că, în România, va mai evolua doar la Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi. Totuși, Hagi spune că Alibec prioritizeaza mai întâi un transfer în străinătate: „Am vorbit cu Alibec, vrea să rămână în afară în primul rând, apoi vom vedea. Are Campionatul European în față, să se gândească acolo și apoi vom vedea.

ADVERTISING

La noi e ușa deschisă, dacă el își dorește, are ușa deschisă și găsim soluții. Avem o echipă talentată, nu degeaba ajungi la EURO, trebuie să alerge de două ori mai mult fără mingea”, a spus Gică Hagi, după meciul de adio al Generației de Aur.

Pe lângă Alibec, FCSB îl mai dorește și pe Louis Munteanu, fost component și el la Farul, care acum trebuie să se întoarcă în Italia la Fiorentina, club de care aparține. Italienii cer 1,5 milioane de euro pentru un transfer.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!