Boris Becker intervine în cazul Simonei Halep: "Nu se poate să fie tratată astfel"

Boris Becker intervine în cazul Simonei Halep: "Nu se poate să fie tratată astfel"

Fostul mare tenismen german Boris Becker a intervenit în cazul Simonei Halep.

Lui Becker i se pare nefiresc faptul că Simona nu a fost acceptată la Roland Garros, în condițiile în care a ispășit o pedeapsă mai mare decât cea decisă de TAS.

"Ea a fost penalizată de două ori. În primul rând pentru că nu a putut juca, iar apoi pentru că, în final, a fost absolvită de toate acuzațiile (n.r. – reducerea pedepsei la TAS, de la patru ani la nouă luni)

Simona nu mai are 21 de ani. Așa că, cu cât trece mai mult timp până la luarea unei decizii, cu atât mai multe oportunități au trecut pe lângă ea. Atâta vreme cât este într-o condiție fizică bună, zgura este suprafața ei preferată, ar fi avut o șansă la Roland Garros", a spus Becker pentru IAmSport.ro.

ADVERTISING

În același timp, Becker a precizat că WTA ar trebui să modifice regulamentul și să introducă o nouă prevedere care să o ajute pe Simona.

"Cred că WTA trebuie să instaureze o lege numită , pentru că nu se poate să fie tratată astfel. La Wimbledon la fel, acum vin Jocurile Olimpice care se joacă tot pe zgură, e un superstar în România și nu numai. Iei oportunitățile aceste sportive, ceea ce este nedrept.

Cred că autoritățile din tenis trebuie să-și dea seama de asta și să-i ofere o șansă corectă de reveni", a mai spus Becker.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!