Dorel de pe șantierul autostrăzii Moldovei a spart conducta cu escavatorul și a lăsat localități întregi fără apă (Video)

Dorel de pe șantierul autostrăzii Moldovei a spart conducta cu escavatorul și a lăsat localități întregi fără apă (Video)

Mii de oameni din judeţul Vrancea au rămas fără apă potabilă, după ce muncitorii care lucrează pe şantierul autostrăzii Moldovei au perforat o conductă, care asigura alimentarea pentru mai multe localităţi localităţi.

Un muncitor de pe un utilaj a intrat într-o zonă unde fusese relocată magistrala de apă, iar cupa escavatorului a lovit conducta, deși este îngropată la peste 3 metri, transmite TVR Info.

Aşa că a fost nevoie de întreruperea apei pentru a remedia scurgerea apei.

Compania de Utilități Publice Focșani a anunțat că 8 comune din Vrancea au rămas fără apă la robinet, în urma avariei produse la magistrala de alimentare cu apă a zonei de sud-est a județului.

ADVERTISING

Ca urmare, cetățenii din Milcovul, Gologanu, Răstoaca, Tătăranu, Vulturu, Călieni, Nănești și Măicănești nu au apă în acest moment, scrie presa locală.

Lucrările sunt realizate de compania UMB, firmă deţinută de Dorinel Umbrărescu, care execută săpături pe traseul autostrăzii A7.

Constructorul UMB lucrează pe toate cele trei loturi ale secțiunii Bacău-Pașcani de pe Autostrada Moldovei (A7) cu accent pe nodurile rutiere de la Săucești, Filipești, Roman-Nord, Gherăești – Mircești, Mogoșești-Siret sau Pașcani.

ADVERTISING
Conductă spartă pe șantierul autostrăzii Moldovei. Peste 24 de mii de persoane au rămas fără apă

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇