Firea insistă să redeschidă teatrele: Înțelegeți că nu sunt mai periculoase decât păcănelele!

Firea insistă să redeschidă teatrele: Înțelegeți că nu sunt mai periculoase decât păcănelele!

Gabriela Firea și-a reafirmat intenția de a deschide teatrele din Capitală, susținând că nu e mai periculos să mergem la spectacol decât e să ne ducem la biserică sau ”la păcănele”. În plus, Firea le-a mulțumit inclusiv unor politicieni din Opoziție – printre care Dan Barna și Rareș Bogdan – pentru că susțin inițiativa ei.

”Nu înțelegem, pentru că nu există argumente temeinice: de ce Guvernul nu acceptă deschiderea teatrelor? Nu sunt mai periculoase decât bisericile. Apreciem deschiderea bisericilor!

ADVERTISING

Noi am propus și pentru teatre un program prin care să se vândă mai puține bilete decât numărul de locuri.

Încercarea mea disperată a rămas fără răspuns. Apreciez susținerea oamenilor politici care au susținut inițiativa. Nu m-au susținut pe mine, ci pe cei 1.000 de oameni de cultură care i-au scris președintelui Iohannis, cerând redeschiderea teatrelor.

Este vorba despre: Marcel Ciolacu, Dan Barna, Rareș Bogdan și despre Victor Ponta. Sunt oameni care au înțeles că păcănelele nu sunt mai importante decât teatrele”, a precizat Gabriela Firea.

ADVERTISING

Reamintim că primarul general al Capitalei a anunțat încă de săptămâna trecută că vrea să redeschidă teatrele din oraș, începând din 15 iunie.

Dar, în scurt timp, Grupul de Comunicare Strategică (GSC) a atras atenția asupra faptului că astfel de măsuri sunt riscante și că nu se pot lua pur și simplu, în contextul în care riscul de răspândire a noului coronavirus este, încă, foarte ridicat.

Vezi și Ministrul Culturii critică PSD pentru declarațiile inconștiente. Firea nu și-a imaginat ”așa o furtună”

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇