Poli Iași confirmă numirea ca antrenor principal a unei foste legende a lui CFR Cluj

Poli Iași confirmă numirea ca antrenor principal a unei foste legende a lui CFR Cluj

Politehnica Iași s-a despărțit sâmbătă de Leo Grozavu, după înfrângerea contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1 în play-out, iar acum a confirmat numele unui nou antrenor principal.

Președintele Consiliului Director al Politehnicii, Cornel Șfaițer, fost președinte în Liga 1 și la Botoșani, a anunțat faptul că noul antrenor sub Copou va fi portughezul Tony da Silva, de 43 de ani, cel care a activat în eșaloanele doi și trei din Portugalia.

„A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony. A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România!”, a declarat Șfaițer pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Este cunoscut faptul că Tony a negociat în trecut și pentru postul de antrenor principal la FCSB, dar negocierile cu patronul Gigi Becali au fost sistate. Tony a antrenat ca principal sau secund pe la Academico Viseu, Freamunde, Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Pacos de Fereira sau Montalegre.

Ca jucător, Tony, fost căpitan timp de 3 ani la CFR Cluj, a bifat două trofee de campion, două Cupe ale României și o Supercupă, toate cu formația din Gruia.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!